Nabavljam si novi mob i sada su mi ova dva ušla u otšrilike istu cijenu (d500 malo skuplji) ,pa bi vas molio da mi kažete nešto o njima i koji da zemem
Nabavljam si novi mob i sada su mi ova dva ušla u otšrilike istu cijenu (d500 malo skuplji) ,pa bi vas molio da mi kažete nešto o njima i koji da zemem
ja ti preporučam sony ericsson v600
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
SE V600i odmah!![]()
d500,ali ali ni v600 nije los.
...zavisi što trebaš - ja bi uzeo D500 jer je lijepši, nema Vodafone i tako...Izvorno postao bullet
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo zel ja SE v600i ,nisam d500 zbog toliko problema koje korisnici imaju s njim ,a servisa mi je dosta...
thnx dečki
...čestitam na novom mobu, ali i izboru...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
Fala...
A koštao me 1191 kn sa ugovorom na 24mj easy tarife ,ugovor mi nije bad uopće pošto sam već godinama na pretplati
U redu izbor! Mislim da neces pozaliti!
Iako sam SE fan, u ovoj bi se dvojbi vjerojatno odlucio za D500 iz jednostavnoga razloga sto u svim solucijama odbijam brandirane telefone, a pogotovo one vodafonove.![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks