Izmedju ova dva modela, ako ti je bar malo stalo do kvalitete slike odaberi H5. Normalno ako ti dimenzije ne predstavljaju problem.
Mala razlika u cijeni,dosta razlika u specifikacijama...Jednostavno sam se izgubio pa bi mi dobro došla pomoć u rasuđivanju... Pomoć!
Izmedju ova dva modela, ako ti je bar malo stalo do kvalitete slike odaberi H5. Normalno ako ti dimenzije ne predstavljaju problem.
H5 definitivno... zanemari to što N1 ima touchscreen... H5 nudi puno više za tu cijenu... 12x zoom...7.1 ( razlika nije velika u odnosu na N1 i 8mpx).. 3" display... cijena je niža za cca 100kn... MOJA PREPORUKA
![]()
Jos jedna od tema u kojoj se pokusavaju komparirati modeli foto aparata kojima je jedina slicna stavka cijena. Svaka daljnja slicnost tu prestaje. Cijena danas jest mjerilo mnogih stvari, ali u ovome slucaju predstavlja dva dijametralno suprotna proizvoda.
Najvece pitanje u cijeloj ovoj tvojoj dvojbi, jest sto ti trazis i kakva su tvoja ocekivanja i zahtjevi koje postavljas pred svoj foto aparat.
Tvoja odluka i konacno zadovoljstvo ili nezadovoljstvo kupljenim modelom ovisiti ce iskljucivo o tome koliko dobro procijenis svoje zahjeve prama istome.
Moj savjet ti je sljedeci. Odluci se u pocetku izmedju dvije stvari. Dimenzije i izgled ili performanse?
Ako su ti u prvome planu dimenzije i izgled foto aparata, dakle da cijenis i vrlo ti je bitno da ti je foto aparat sto manjih dimenzija, sto laksi i sto estetski ljepsi, tvoja odluka treba biti N1.
Ako su ti u prvome planu preformanse, dakle mogucnosti aparata i ono sto ti moze pruziti u smislu fotografske kreativnosti i razvoja znanja, onda tvoja odluka treba biti H5.
Ne kazem da i H5 nekome ne moze biti estetski lijep aparat ili da prefprmanse modela N1 nekome ne mogu biti sasvim dosta, za ono sto on ocekuje od foto aparata, ali u nacelu vrijedi ono vise napisano.
Ako imas jos kakvih konkretnih pitanja oko dva nevedena modela, pitaj samo iako osobno smatram, kako ovi modeli jednostavno nisu za usporedbu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks