imam još jedno pitanje može li se na tom mišu promjeniti dpi kao na mx518
Evo konačno skupio pare za mišonju.... i po meni se isplatilo
Ali imam jedan problem kad radim nešt na računalu bilo da igram igre , ili bilo kaj drugo miš tu i tam sam od sebe poleti na neko drugo mjesto......sad neznam u čemu je problem dali u bežičnoj tipkovnici (nemam ni jednu žičanu tipkovnicu trenutačno kad sebe da bih isprobao) pa se njihovi prijamnici baš ne vole ili možda ima kakve smetnje zbog bluetooth sticka (iako baš i ne vjerujem)...... može pomoć.....
imam još jedno pitanje može li se na tom mišu promjeniti dpi kao na mx518
imam isti mis i nemam takvih problema moguce je da je zbog tipkovnice( mozda ti se to dogada ako nisi instaliro soft. od misa)
nemozes mjenjat dpi.
Resistance is futile. You will be assimilated!
e, takva je situacija i kod mene. ali ja imam obicnu tipkovnicu (hrv: tastaturu :-) ) pa mi svejedno mis sam od sebe (dosta cesto) ode na jednu stranu. ja nisam instalirao nikakav softvware za njega, samo ga ustekao u usb! imam GENIUSOV neki crni mali od 100kn (opticki naravno)...
imam ja taj mis i bezicnu tipkovnicu i nemam te probleme.... mozda ti je problem u driverima......
.....cute but psycho.....
možeš promijeniti jednu stvar koja će ti raditi ko da si promijenio dpi...
dakle u hardware postavama možeš naći koliko reports per secound imaš za mišonju... e ako ti je na defult 80, možeš staviti na 200 pa će ti miš onda javiti 200 puta u sekundi di se nalazi i tako kod naglih okretanja ili trzanja mišonje može mnogo poboljšati perfomanse...
a ono da ti miš poleti se može dogoditi pri nekompaktibilnosti sa mrežom... ne gradskom, nego LAN mrežom, ako si umrežen sa nekim...
ili ako imaš reflektirajuću podlogu...
Instalirao sam soft od miša, nisam s nikim umrežen......windowse mi se neda formatirati zbog toga (iako cu morati jer je neizdržljivo u igrama) nemam reflektirajuču podlogu. moram uglavnom nešt brzo poduzeti.....
možeš promijeniti jednu stvar koja će ti raditi ko da si promijenio dpi...
dakle u hardware postavama možeš naći koliko reports per secound imaš za mišonju... e ako ti je na defult 80, možeš staviti na 200 pa će ti miš onda javiti 200 puta u sekundi di se nalazi i tako kod naglih okretanja ili trzanja mišonje može mnogo poboljšati perfomanse...
gdje su te postavke može mal pomoć......
Koju verziju softwera i driveri imaš? Ja imam SetPoint i drivere 2.11c i trza mi samo u MS Paintu (!?!)![]()
verzija softwera je 2.11.459 ima tko još kakav pametan prijedlog
to nikako jer je mx1000 prvi laserski mis na svijetu radi i na ogledalu.zapravo logitech garantira da radi na svim podlogama.Izvorno postao Krompirko
probaj mis kod frenda i ak se to isto bude dogadalo odnesi ga na reklamaciju.Izvorno postao Devil_007
meni radi na svim podlogama čak sam probao i na ogledalu,monitiru,kutiji od cd-a itd.....inače miš je odličan čak i u igrama iako su govorlili da nije za igranje ..... jednio što me sad to jebe s skakutanjem miša.....znam da mi je i prije bilo tako na jednom mišu neznam koja marka....i onda je poslje formata radilo .... vjerojatno je nešt s driverima.........
gdje mogu promjeniti one postavke za dpi što je Krompirko rekao
zakaj g5 nisi kupio?
nešto u zadnje vrijeme ne volim žice ...... imam dost malu sobu a žica pun ***** .... znam da je g5 bolji ali više volim slobodu bez žice a i taj miš će mi poslužit kao i g5.....zakaj g5 nisi kupio?
problem je uglavnom riješen miš sam prikopčao uz pomoć adaptera na PS/2 i sad radi stabilno bez smetnji.......a prije je bio na USB-u...............sad i u igrama mogu uživati :-) TNX SVIMA
ja sam čuo da mx1000 baš i nije pouzdan zato sam i uzeo mx900
prije skoro godinu dana,a njegov će nasljednik najvjerovatnije biti g7
Novi laseri iz logitecha su već stigli.
G5 je žičani, a G7 bežični... Po onome što sam pročitao o njima, fantastični miševi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja imam mx518 i moram priznat da radi savrseno,biti ce do drivera to skakutanje a ako nije kao sto su pojedinci rekli na reklamaciju![]()
neradi na ogledalu, mramoru, cdu, monitoru, drvetu koje je obojano visokosjajnim lakom, aluminiju...Izvorno postao **gogi**
isprobano...
na ogledalu i mramoru radi sto posto evo upravo sad probo.
radi i na monitoru...
Meni ne radi na CRT monitoru (na LCD-u radi), na CD-u djelomično i na kutijama od CD-a koje imaju tamni cover.
tako je meni bilo s logitech M-BJ69 i bilo je zato jer mi je podloga imala sliku zalaska sunca i kad bi doša miš na sredinu sunca pobjegao bi ali to je optički za laserski neznam
po svemu sudeci problem ti ju u misu..... moras na reklamaciju.....
Jesi rješio problem? ineče i driveri od grafičke znaju raditi takve probleme, pogotovo u igrama, pa možda da njih obnoviš...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
problem je riješen miš sam prikopčao uz pomoć adaptera na PS/2 i sad radi stabilno bez smetnji.......a prije je bio na USB-u...............sad i u igrama mogu uživati :-)
Sve najbolje za miša .....nemam nikakvih primjedbi .... još sam i skinuo najnovije drivere za mišonju ima nekih novosti za igrače igrica
Bookmarks