Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    htc tytnII, Iphone 4S
    Operater
    vip
    Bodovi
    6.793
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.793, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

z300 (zm60) iskustva i problemi

Pozdrav!

pratim neko vrijeme forum anonimno, pa reko da se regam, pa da mogu upitat stogod i naucit ponesto .

nedavno tocnije prije nekih dva tjedna imao sam cast dokopat se samsunga z300 iliti u tmobile ponudi znan kao zm60. telefon apsolutno fantastican, zvucnici stereo - zvuk mrak. e a sad problemcici koji me muce... telefon ima alarm, ali doticni neradi ako je mob ugasen znaci moram prek noci ostavit mob ukljucen ( sto nevolim ) da bi mi ujutro mogao zujat alarm, pa ako netko zna jel to rijesivo... druga stvar su wallpaperi, iako odaberem sliku u odgovorajucoj rezi, ona se ne pojavi na preko cijelog ekrana, nego "skupljena" na sredini ekrana, jedino mi "defaultne" koje sam dobio uz mob budu preko cijelog ekrana, pa eto ako netko zna cijenio bih pomoc...

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekran na mojem E720 ima 176x220(prepostavljam da i zm60 ima, neda mi se sad trazit) onda sliku moras smanjit na 144x176 i onda ce ti bit preko cijelog ekrana.
    ali, mozda cak i nece, jer velicina ekrana pretpostavljam nije ista pa nece bit ni dobra rezolucija koju sam ti naveo. a opet, mozda je ista...
    malo cu pogladat uokolo, pa ti javim!

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    htc tytnII, Iphone 4S
    Operater
    vip
    Bodovi
    6.793
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ista je velicina ekrana ko i na e720, znaci 176x220, a ovo sa resizeom nisam probao, samo nekako sumnjamda ce mi sa 176x220 uspjet smanjit na 144x176, al budem probao, hvala na odgovoru

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne ne, cekaj, pomijesao si VELICINU i REZOLUCIJU ekrana. kad kazem velicinu mislim na inceve (") odnosno centimetre (cm)...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče alarma zaboravi, ako nema opcije nema načina da radi i ugašen, a za wallpapere se malo poigraj i potraži po stranim forumima...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako otvoris meni sa ALARMOM, pretpostavljam da ti pise redom:
    BUDILICA
    ALARM1
    ALARM2
    AUToMATSKO UKLJUCIVANJE-> e pa to automatsko ukljucivanje stavi na "ukljuceno", mislim da je to rjesenje, ako nije onda zaboravi. ali mislim da to jedan mob te kvalitete mora imat da se sam upali, pa to je bio standard vec prije par godina god, kad su mob postajali sve komercijalniji, za siru masu ljudi... IMO!

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    htc tytnII, Iphone 4S
    Operater
    vip
    Bodovi
    6.793
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    decki hvala na replyjevima, korisni su. sto se tice wallpapera, skuzio sam ubrzo ( cim sam se malo igrao sa slikama ) greska mi je bila sto sam skidao "gotove" wallpapere sa zedge-a koji su bili u rezi 176x220 i nikako nisu pasali na moj mob, znaci dogadjao mi se gore opisani problem. uzeo sam par slika sad, npr velicine 800x600 i resizao ih na 144x176 ( tnx igl ) i pašu perfektno na ekran, a i izgledaju super, znaci nisu razvucene, jadne, nikakve a steta bi bilo bacit bilo kakvu sliku na taj display jer je fakat odlican. sto se tice alarma, jad i cemer, ovo sto kaze igl da je standard unazad par godina, izgleda da na ovom mobu nije imam opcije budilica, alarm1 i alarm2 ali opcije automatsko ukljucivanje NEMA. prckao sam malo i po stranjskim forumima ekipa ima isti problem, ali rjesenja nema, bar zasad. mozda izdaju kakav update firmware-a?!? a inace mob je med i mlijeko,odlican zvuk, fantastican ekran, dobra tipkovnica, prihvatljivo trajanje baterije. vanjski ekran je malo blijed pri danjem svijetlu, ali to je podnosljivo. ovaj alarm koji nema opciju da ukljuci telefon malo bode oci, ali sta je tu je... eh da i bluetooth je malo musicav, imao sam sitnijih problema prilikom slanja fileova na k750, dok je recimo sa sx1 sve bilo ok.

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove