Kupujem komp nakon dugo vremena sve mi je riješeno osim monitora imam par dvoumica ali trebao bih savjet kupio sam vidi s testom naj mi je nekak samsung 930bf al opet 3300kn me malo steže za novčanik!
THX!!![]()
Kupujem komp nakon dugo vremena sve mi je riješeno osim monitora imam par dvoumica ali trebao bih savjet kupio sam vidi s testom naj mi je nekak samsung 930bf al opet 3300kn me malo steže za novčanik!
THX!!![]()
D.G.
tolko je kostao moj xerox kad sam ga kupovao sad kosta oko 2000kn i super je kvaliteta i sve.
sad ce ti neki rec kako je za igrice bolji ovaj ili onaj, ma svejedno je oci ti se naviknu, ja bi ti samo dao sljedeci savjet a to je da ne kupujes one neke jeftinjake nego samo super kvalitetne. da i prilikom kupnje se uvjeri da nema mrtvih pixela, ili bar da ih nema previse..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
imas pravo no medutim doma imam goldstar sve ti je jasno!Ovaj put kupujem monitor a za oči dajem i 3300 ali frend ima lg 1950 i 1930 i oba dva su ok cijena su bolesne ok 3700 i 3900 uglavnom nije to sad bitno nego zelim nesto kvalitetno a i samsung ima garanciju 3god i jedan pix automatski mjenjaju tako je i kod Lg-a..Jel bi ti kupio da imas 3300kn samsung 930bf da ti treba monitor pod hitno ili nesto drugo?
THX
D.G.
Bookmarks