VAŽNA Obavijest: Gog i WB preuzimaju dio administratorskih ovlasti
Obavijest: Od sredine sljedećeg tjedna (četvrtak) neko vrijeme neću biti u mogućnosti biti na forumu, ne znam sad reći koliko je to vremena, moguće je od par dana do par tjedana (jedna manja operacija koljena, niš strašno, vratit ću vam se nekad ). Stoga ću administratorske ovlasti potrebne za svakodnevno funkcioniranje foruma prebaciti na goga i whiteboya i u tom razdoblju će oni biti zaduženi za sve vezano uz forum.
pravila koja sam ja provodio do sada, provodit će oni, također za probleme koje ćete eventualno imati, obratite se jednom od njih dvojice. za vrijeme dok mene nema, njihova je odluka konačna. eto, to je otprilike sve . sretno vam s njima dvojicom, možda su više a možda manje zli od mene, saznat ćete
nadopuna svega ovog - danas eto me nisu zatvorili u bolnicu, ali budu uskoro, 1.12. ili prije ak doktor nađe neki termin da me ugura, pa sam do tad više manje tu ili nisam, još su mi uvalili tonu predoperativnih pregleda za obavit, pa i dalje ostaje kak gore piše da vas vode WB i gog i ja kolko me bude dok me bude.
Bookmarks