Naime prije sam imao Northon antivirus i zbriso sam ga.npr. sad radim u powerpointu i mjenjam pozadine i odjednom mi se pojavi neki prozor i moram nekoliko puta kliknut OK.kako skroz zbrisat northon da mi se to ne pojavljuje???
Naime prije sam imao Northon antivirus i zbriso sam ga.npr. sad radim u powerpointu i mjenjam pozadine i odjednom mi se pojavi neki prozor i moram nekoliko puta kliknut OK.kako skroz zbrisat northon da mi se to ne pojavljuje???
zzop.
Pouka: Nikada Norton Antivirus!
Makni ga iz Safe moda, to je jedini nacin da ga se potpuno iskorijeni (ima ih jos ali ne znam koliko je uputno ovako u par rijeci davati savjete kako da ga rijesis iz reg. )!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
trebo bi neko napraviti tool tipa Norton Removal!!Izvorno postao Bimbi
Taj norton je stvarno u k...u!
pozdrav
Zadnji uredio zec_111 : 23-11-2005 u 00:50
kako ga maknuti u safe mode-u???Izvorno postao Bimbi
zzop.
Dakle, kada upalis racunalo, nakon sto prodje opcija za otvaranje biosa, sa F5 ili F8 pokrenes izbornik u kojemu ti je ponudjeno par mogucih odabira, a ti odaberes Safe mode.
Nakon sto ti digne Win u Safe modu, pokrenes uninstal Norton Antivirus SW iz Control Panela, Add, remove programs! Nakon navedenoga iz Win explorera ili Win Commandera ili sl. obrises se sto ima ikakve veze sa Norton avtivirusom!
Eto za prvu ruku ovo bi trebalo raditi!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
a ako si jos malo iskusniji, ja sam jos izbrisao iz registrya sto ima veze sa nortonom. imas neki jvc16 tools ili tako nekako
iPhone 5s 16 GB
To je najsigurnija opcija! Ali za sada neka proba ovako, ako ne upali onda cemo probati reg. cistiti!Izvorno postao imatic
Bookmarks