Običan data kabel s kojim i prebacuješ slike. Mislim da jedino ne smije biti orginal motorolin jer onda ti ne dozvoljava flashiranje... al nisam siguran.
jos sam pocetnik i neznam bas puno o teme svemu.
Zanima me za mijenjanje softvarea v525 na v600 kakav mi kabal treba: dali obican data kabal koji je za slike i melodije prebacivati, ili neki drugi. Koliko dodje takav kabal otprilike?
HVALA
Običan data kabel s kojim i prebacuješ slike. Mislim da jedino ne smije biti orginal motorolin jer onda ti ne dozvoljava flashiranje... al nisam siguran.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
To vrijedi za siemens, dok za motorolu nisam siguran. Cijena originalnog je oko 300kn, dok neoriginalne možeš naći puno jeftinije, pa onda zašto kupovati originalan (nema razlike osim u natpisu).
može biti bilo koji, nema razlike, osim kako je rečeno u cijeni, oba imaju iste funkcije!
nije kao na Siemensu
ide sa originalnim ja sam dobio u paketu i kabel i sa njime sam uredno flasdao mobitel i sve radnje vrsio!!Izvorno postao ihaladin
Izvini jdabic1 ja imam gorko iskustvo sa originalnim kablovima, kod siemensa uzeo sam od kolege original mucio sam se skoro celog dana dok nisam otvorio i video da je jedan kablic na pogresno mesto zalemljen, a to sam video preko tester rs 232, i posle sam pravio skoro sve kablove, ali je tesko doci do "utikaca za pojedine mobilne. Moja preporuka sam uradi.
kako sam rekao, na motorolama je svejedno original ili ne, na siemensima je to pak vrlo bitno.Izvorno postao tomican
no, ovo je motorola podforum, na pitanje je odgovoreno, tako da...![]()
Bookmarks