jesi probo u helikopu?
Može li mi netko reći, ako slučajno zna, gdje se mogu nabaviti mini disc mediji sonijevi, ali iz ES serije, točnije MDW-80ES ili MDW-74ES, a da to po mogućnosti bude unutar Hrvatske ili bar u nekoj od nama susjednih zemalja...?
jesi probo u helikopu?
Ja sam ES seriju kupovao u Grazu. Imam još 4 komada neraspakirana.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A di u Grazu, MediaMarkt ili? Koliko su koštali..?
što se helikopa tiče, njih neću, kao ni sony zastupništvo u Hrvatskoj ni komentirati...
ti ljudi nisu znali ni o čem ja pričam...
ja sam kupovo u MediaMarktu,ali nije bila ova fina ES serija
a što se tiče helikopa ponašaju se totalno bezobrazno,unatoč tome što prodavači nemaju pojma zašto su tamo.
Da u mediamarktu, ali ne sjećam se cijene jer je to bilo prije par godina... sorry
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks