Potraži teme o Java enableru. Tamo ćeš naći odgovor na svoje pitanje. Ukratko, treba ti taj program.
Imam kabal seriski i siemensov data suite kad spojim mob i pc
mogu iz imenika skinuti tel brojeve ali kad odem na ikonu data exc
javi mi da mobitel nema tu funkciju ili tako nešto soft je 24.Mogu i poslat sms
dok je mobitel spojen na pc ali neće mi skinut melodije sa mob na pc ni obrnuto,šta mi je za delat ako neko zna molim da mi objasni jer sam nov
u ovom pa nebi bilo loše da mi se bolje objasni .Hvala![]()
Potraži teme o Java enableru. Tamo ćeš naći odgovor na svoje pitanje. Ukratko, treba ti taj program.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Odradio sam ono sa java enablerom ali mi kad spojim mob i pokrenem java enabler napiše da ugasim mob stisnem start i crveni gumb i on napiše da skenira i ništa se ne događa ja čekam čekam i ništa probal sam sa upaljenim i ugašenim ali badava.molim ako imaš volje i vremena da mi objasniš u čemu je kvaka jer ja nemam pojma."THANKS"
mob mora biti ugašen!Izvorno postao Mića
ili nemaš dobar kabel ili nisi dobro postavio com port....
Moraš u određenom trenutku protisnuti crvenu tipku, (mob je naravno ugašen). Pokušaj sa više kratkih uzastopnih pritisaka, samo pazi da ne uključiš mobitel.
I usput pogledaj koju verziju softvera imaš u C55 jer je i to bitno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sw mi je 24 a kabal je od s55 i mislim da je dobar kad mogu snjim prebacivati brojeve sa mobitela
i slati sms preko pc tipkovnice.A u Siemensovom data suitu mi neradi data exce jer mi javi da ovaj telefon ne podržava ovu funkciju.
hehe, odgovorio sam ti u PM sto si me pitao, ali mogu i ovdje da drugi znaju..
Dakle, problem je u verziji 24, da bi mogao tu otkljucati Javu trebas napraviti sljedece:
citat: " Some phones v.24 can not unlock Java.
But there is a trick: Use standard cable with Tx Rx Gnd, but for MAX232 use V+ less than 5v.
Just try to reduse V+ to Max232 untill phone is connected and unlocked."
I jos k tome taj ti kabel NE vrijedi za taj postupak. Taj ti je akbel dobar samo za prebacivanje, slika, melodija i sl, no ne mozes ga korisiti za ovakve stvari.
Ili nabavi NEoriginalni kabel (serijski), ili modificiraj taj (sheme potrazi po forumu) ili nabavi USB ( i instaliraj dobre drivere)...
eto, a postupak sam ti objasnio u PM
Uzivaj
maraschino - PTICICA
imaš shemu na www.sljaka.tk pod trikovi i savjeti
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sw mi je 24.Kabal mi je serijski 232 na kablu mi pise S30880-S5601-A802-1
ip40 Made in China Siemens rs-232.Daj mi recite da li se sa ovim kablom
može raditi ili mi treba neki drugi.Ovaj kabal je bio u paketu sa siemensom S55
jel to znači da ovaj kaj ja imam oriđiđi ili no name.
To je orginal. Za flashanje ga treba modificirati. Uz to za C55 v.24 treba i dodatna modifikacija. Shemu imaš na gornjem linku, pa uhvati nekog tko se tu snalazi da ti pomogne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala Sljaki i ostalima pokušaću nešto zbrijati
Bookmarks