Evo poludio sam več od ovoga, cjelu noć se patim i ništa dosad me nije napatilo ko ovo! problem je ovakav, nabavio sam bluetooth dongle (delockov) i kad ubacim instalacijski cd i dođe do točke gdje napiše da ga uštekam u kompjuter i stane na 56% instalacije i stoji par sati naravno ako mu dozvolim, probao sam sve moguče kombinacije instalacije sa cd-a, sa dongleom u kompu, bez njega itd al uvijek stane na tih čarobnih 56% i ni mrdac.Probao sam mu i na petsto načina pokazati da su mu driveri na cd-u al on ne nađe ništa,Pa sam vidio da nema ništa od toga i otišao sam na net, na delockove stranice i skinu novi set drivera i instalirao ih bez problema i dobio ikonu u system trayu i na desktopu i u device manageru se pojavilo --Csr usb bluetooth device-- i svi driveri su u redu al sad kad kliknem na ikonu u trayu on izbaci ---Your bluetooth software licence does not include use with this bluetooth device (6)----i to je to, negdje sam pročitao da se taj problem pojavljuje kod SP2 na xp-u, al ja imam SP1, Ajd ako neko ima kakvu ideju nek javi...

Hvala unaprijed
Pozdrav D.