Bluedevil uređuje svoj kutak foruma koji je stručan, te samim time n edolazi toliko u konfliktne situacije. To je isto tako čovjek koji si može priuštiti da ga nema par dana/tjedan i da sve na forumu funkcionira kak spada...Izvorno postao Gruntovčan
I meni je pa što sad, osobne simpatije ne igraju nikakvu ulogu...Izvorno postao Gruntovčan
Da li bi ti volio da netko komentira tebe i tvoj rad, znači očito želi tebi nešto poručiti, a ti moraš to tražiti umjesto da bude na pravom mjestu?Izvorno postao Gruntovčan
Ja nisam nikoga bannao, samo podržavam whiteboy-a jer bih i ja postupio jednako.Izvorno postao Gruntovčan
Zašto bi se toga bojali?!? Mislim halo, o čemu ti pričaš? Ne znam kako da ovo shvatim nego kao provokaciju, je li zabranjeno pričati o radu moderatora? Nije. Postoji li posebno mjesto za komentiranje rada moderatora? Postoji. No sve to si znao i prije nego što sam ti ja to sada napisao.Izvorno postao Gruntovčan
Stoga te molim da ne trošiš svoje i naše vrijeme na činjenice koje su očite i kojih si svjestan.

Odgovori uz citat
Bookmarks