Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O kulturi (probajte ovo ne odma zatvorit)

Buduci da su vrli moderatori zatvorili (ko i obicno) sve teme di bi mogo nesto rec u vezi voga .. stavljam ovo sim.

= Citat = Izvorno postao zappan
    mislim, ako ti je grunt samo do zajebancije na forumu, neću te molit da si nađeš neki drugi nego ću ti reć i gubi se odavdje i ne seri, odi na neki drugi forum srat koji nije moderiran poput ovog. meni tvoja sranja po tematskim forumima ne trebaju, ne želim da ovaj forum bude forum trollova nego forum gdje se mogu nać kvalitetne informacije bez puno šuma....

ohoho sad cemo se i vrjedat???

najviše su me se dojmila prozivanja kako 'neki' modovi nisu dobri a 'neki drugi' modovi su kul i to se ne primjećuje. ako razgovaramo, zašto ne razgovaramo o imenima? ili nemate argumenata pa samo volite srat?..

oohoho ima se argumenata ,vjeruj. mislim da je prilicno jasno koji su "kul" a koji ne.blueDevil je tipican primjer ovog prvog .. nikad nije nadrkan NIT SE KO MALO DIJETE ne prijeti nekakvim banovima . To postujem , to je za mene pravi mod.

@pinocio, zanima me samo jesi li i ti jedan od onih koji puno pričaju i busaju se u prsa kak se neće vratit na ovo mjesto jer smo mi koji ga vodimo idioti, pa se na kraju uvijek vrate, ili ćeš se držati svoje riječi i nestati odavdje.. vidjet ćemo za 3 tjedna.
    ...

da to sam mago i ocekivati ... ko te *ebe , jedan vise manje . Predictable , kakogod se pisalo.

Meni bi osobno bilo zao da Pinokio ode , decko je sasvim ok , jesmo se zakacili par puta ,ali je sasvim ok .

Neda mi se sada trazt qoute al bila je i negdje izjava da se vama neda trazit po forumu di se sve ulazu zalbe na vas rad .... pa ko je to uopce trazio to od vas????Mislim da se ni Imatic ni Ponocio nebi smrno naljutili da i gog i wb i zappan naravno nisu doletjeli u onaj trid u cetaonici , napisali kaj su htjeli , bannali ovu dvojicu i naravno zatvorili temu.

Jednostavno zalbe na moderatore izvan m#f#o - a nemojte uzima u obzir ... kaj .. niste o tome razmisljali?

ili se jednostavno bojite da bi se naslo vise ljudi koji misle isto?

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gruntovčan
    oohoho ima se argumenata ,vjeruj. mislim da je prilicno jasno koji su "kul" a koji ne.blueDevil je tipican primjer ovog prvog .. nikad nije nadrkan NIT SE KO MALO DIJETE ne prijeti nekakvim banovima . To postujem , to je za mene pravi mod.
    Bluedevil uređuje svoj kutak foruma koji je stručan, te samim time n edolazi toliko u konfliktne situacije. To je isto tako čovjek koji si može priuštiti da ga nema par dana/tjedan i da sve na forumu funkcionira kak spada...

Meni bi osobno bilo zao da Pinokio ode, decko je sasvim ok, jesmo se zakacili par puta ,ali je sasvim ok .
    I meni je pa što sad, osobne simpatije ne igraju nikakvu ulogu...

Neda mi se sada trazt qoute al bila je i negdje izjava da se vama neda trazit po forumu di se sve ulazu zalbe na vas rad .... pa ko je to uopce trazio to od vas????Mislim da se ni Imatic ni Ponocio nebi smrno
    Da li bi ti volio da netko komentira tebe i tvoj rad, znači očito želi tebi nešto poručiti, a ti moraš to tražiti umjesto da bude na pravom mjestu?

naljutili da i gog i wb i zappan naravno nisu doletjeli u onaj trid u cetaonici , napisali kaj su htjeli , bannali ovu dvojicu i naravno zatvorili temu.
    Ja nisam nikoga bannao, samo podržavam whiteboy-a jer bih i ja postupio jednako.

Jednostavno zalbe na moderatore izvan m#f#o - a nemojte uzima u obzir ... kaj .. niste o tome razmisljali?

ili se jednostavno bojite da bi se naslo vise ljudi koji misle isto?
    Zašto bi se toga bojali?!? Mislim halo, o čemu ti pričaš? Ne znam kako da ovo shvatim nego kao provokaciju, je li zabranjeno pričati o radu moderatora? Nije. Postoji li posebno mjesto za komentiranje rada moderatora? Postoji. No sve to si znao i prije nego što sam ti ja to sada napisao.

Stoga te molim da ne trošiš svoje i naše vrijeme na činjenice koje su očite i kojih si svjestan.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @grunt, redom:
    1. ne vidim da sam te uvrijedio kao osobu, reko sam ti da se slobodno gubiš.

2. ja se banovima ne moram prijetit, ja ih udijelim onome tko se ne ponaša pristojno i prema unaprijed određenim pravilima, pa onda udarite drvljem i kamenjem po meni. ne bih niš reko da pravila igre nisu unaprijed rečena, ali jesu. prihvatite ih ili si nađite neko drugo mjesto, internet je velik.

3. jednostavno žalbe na moderatore izvan m#f#o povlače i povlačit će banove, jer ja ne želim da se o mojim moderatorima raspravlja po cijelom forumu i blati ih se bez da oni možda uopće vide tu temu i mogu se obraniti. tako da ignoriranja blaćenja moderatora izvan m#f#o neće biti, nego će i svaki sljedeći puta za tako nešto sletit ban kao i do sada za svaki puta što je sletio. i to je rečeno i argumentirano zašto, pa kad tebi moram osobno još jednom, evo izvoli, dobio si još jednom. iako to opet nećeš prihvatit, al to je već tvoj problem a ne moj.

[edit] 4. i ne bojim se mišljenja zajednice, zajednici sam dao forum i objasnio da svoje mišljenje mogu u njemu izrazit, potkrijepit argumentima i ako zajednica u većini prihvaća nešto to se provede. ako postoje kontraargumenti zašto se to neće ili ne može napravit, ja ih dajem, ili ih zajednica daje i odbija prijedlog. još nitko nikad nije bio kažnjen banom zbog prijedloga ili prigovora pravilno upućenog na za to predviđenom mjestu.

i na kraju, pokrenuo sam ovaj forum, održavam ovaj forum i svi ste ovdje gosti kao u mojoj kući. neki su postali na neki način i domaćini kroz moderatorske dužnosti koje im je dodijelila zajednica. dok cijenite ovaj forum i vrijeme i trud uložen u njega, cijenim i ja vas. kad se prestanete ponašat ko kulturni gosti, prestajem se i ja prema vama ponašat ko prema kulturnim gostima jer ste to prestali biti, a još manje takve pojedinačne članove u tom trenutku cijenim.

nisam profesionalac ovdje, ne primam plaću za ovo, nije ovo moj restoran gdje bi mi svaki gost bio važan jer plaća i ja od tog živim i zbog toga trpim sve i svašta od svojih gostiju, pa se neću ni ja licemjerno predstavljat da je sve ovo u redu što radiš ti i par provokatora sličnih tebi, jer to nije u redu.

i neću ti licemjerno sa smješkom doć i reć - 'daj molim te ostani tu na forumu' jer mi fakat nije do toga, nego mi je do toga da ljudima koje zanima tematika foruma osiguram mjesto gdje će naći ljude sličnih afiniteta i razmjenjivati znanja. a ne trpit provokacije i nečija sranja i ismijavanja i zajebancije. takvi koji se samo zajebavaju a ne pridonose tematici, imaju kafić, imaju chataonicu i imaju cijeli internet da otpire dalje ako im kafić i chataonica nisu dovoljni. neću plakat za njima.

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cekaj a cije ti to trpis provokacije i sranja i ismijavanja?

odn u vezi cega?

jel se neko osjeca ugrozenim mozda , ismijanim i sl?

@grunt, redom:
    1. ne vidim da sam te uvrijedio kao osobu, reko sam ti da se slobodno gubiš.

.
    mislim halooo ... kakav je to rjecnik ? nije uvreda?koda tjeras nekog ko ti je nesto nazao napravio . A pokazuje i primitivnost IMO.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, gle, nisi tak glup ko što se ovdje pokušavaš prikazat, ne da mi se dalje vodit ovakav razgovor. objasnio sam ti sve što si već znao još jednom, na tebi ostaje odluka hoćeš li to prihvatit ili nećeš.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove