probaj ovdje kontaktirati - mozda ti mogu reci gdje u BiH mozes naci zvucnik ili ti mozda mogu i oni poslati ako imaju...
http://www.siemens.hr/ssshop/
posto sam pustao djeci u skoli preglasno mp3 zapise probio sam zvucnik. naravno u ZE niti 1 servis nema takav zvucnik pa sam na kraju nasao jedan slican sa nekakve motorole i uz male preinake ga ubacio u SX1. radi ali je ton puni nizi no sto je bio sa originalnim (skoro 50% tise).
sada mi treba originalni ali gdje da ga nadjem. ukoliko netko od vas zna gdje se moze nabaviti, PLEASE POST IT HERE..................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
probaj ovdje kontaktirati - mozda ti mogu reci gdje u BiH mozes naci zvucnik ili ti mozda mogu i oni poslati ako imaju...
http://www.siemens.hr/ssshop/
maraschino - PTICICA
Mislim da mozes staviti zvucnik sa nokie 6600. Znam da mozes sa neke nokie ali nisam 100% siguran da je ta 6600. Zvuk ce ti biti glasniji
Taj zvucnik od nokie bi trebao lakse naci.
hvala na informacijama, provjericu obe...............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
Ej, ako imash ikakve veze nosi ga u Sarajevo, imao sam ja problema s SX-om malo pa sam se posvadjao sa vecinom lokaklinh servisera, dok nisam napokon u Sarajevo u Siemens Shop otisao, otkodirao ga momak za nekih 10 min, ja na pice, vratih se ono otkljucano
Mogu ti pomoci momci iz sarajeva
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
pokusacu sa servisom u Sxrxjxvx................
zvucnik od 6600 ne moze na SX1 ni slucajno...............
Bookmarks