ta tema već postoji 2 puta! odnsono rasprava
http://funnyandcoolvideos.blogspot.c...zagreb-21.html
Golovi i mnogobrojne Dinamove sanse sa utakmice...
NIJEMCI su uvijek Nijemci pa makar im golove zabijali Portugalac i Danac, a glavni kreator im bio Brazilac, ali i momčadi s ovih prostora boluju od balkanskog sindroma iako im dres nose igrači s tri kontinenta.
Ili kako bi to svojim japanskim igračima rekao trener indikativnog nadimka Švabo: "Vaša igra me podsjećala na kravu koja da 100 litara mlijeka, a onda se ritne nogom i sve prolije", jer sve ono što su dobro napravili Mandžukić, Koch i Sammir prosuli su Balaban, Vukojević i uvjerenje kako se utakmica igra do 75. minut
ta tema već postoji 2 puta! odnsono rasprava
★★★★★
pa kako su mogli tako izgubit...imali su 50 prilika,da su samo pucali po golu više bi postigli...JBG
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ova tema je totalno gotova....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ja neznam kako je moguce onakvu nepravdu doziviti.... iz dvije "TRALJAVE" akcije Werder nam zabije dva gola.......
Ali se nadam da jos uvijek postoji pravda.....
Dinamo prolazi bit ce pakleno na Maksimiru.... 3:1 za nase
###1410989180026
Cale piz*o dinamo izdo(trebo si dodat) , modric jedan sut, ostalo mlitavo, boji se mali uklizat.....balaban s 2lijeve noge i preciznost na razini,
e da nam je eduardo, bilo bi 3-2 za nas
bio nekad oglas...
Loša tekma, dinamo izgubio duha u drugom poluvremenu... Kondicija nestala, uzvratnu moraju dobiti a to će im biti teško! Imali su više sreće nego pameti.
Joj, svi samo prigovaraju, a prije tekme da je neko reko da ce bit 2:1 rekli bi mrak, al ne, mi damo prvi gol i odma se svi nabriju na pobjedu i razocaraju. Mislim da smo igrali puno bolje od ocekivanog, radili smo kikseve, ali i oni su, a rezultat uopce nije tak los, dosta nam je 1:0 da idemo dalje i jos igramo doma, uopce nismo u losoj poziciji, ja sam bas zadovoljna![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ma ne stvarno ne mogu razumiti Dinamove igrace u pojedinim situacijama kad je bilo super za dodavanje oni pucaju ili obrnuto......
svaka cast za Luku.... bio je najbolji na terenu......
Ima jos jedna zanimljivost vezana za njega a to je: Kada su njemacki novinari upitali naseg trenera sta misli o Diegu.... on im hladnokrvno odgovorio.... Diego je dobar igrac ali ja imam boljeg......![]()
###1410989180026
ma uvjek je tak ,prvo poluvrijeme super,a onda sve naopak..eh da nam je dudu .ma nevrijedi kukat,treba se spremit za tekmu doma.Mislim da imamo sanse![]()
ali eto vidite Luka se povrijedio..... sinoc nije igrao zbog kako oni tvrde neke lakse ozlijede........ tesko nama ako on nebude igrao....
jao
###1410989180026
nije ozbiljna ozljeda...nije igrao baš zbog toga,da ga se poštedi za werder
..ma bit ce luka ok za werder![]()
samo da ih dobijemo , jucer naši razvalili one pastire bez pravog playmakera u igri , jos da dinamo prode![]()
bijelo crvena
polja hrvatska
na dresu sjete me
da ja volim teee...![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
i ja se nadam da će biti
meni je žao kaj neću moći biti na tom spektaklu![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dvoumim se dal da idem kad vec imam kartu.. al neda mi se guzvat tamo..
moramo od prve minute agresivno krenut i doc do ranog vodstva ako zelimo u ligu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja imam neki dobar osjecaj da cemo dobitJedva cekam
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ja mislim da nesmiju srljati od prve minute na gol werdera,jel ako ovi bubnu neku kontru,neće biti dobro.Werder se izvukao i sada će biti oprezniji u zg,zapamtili su si neke stvari.Bit će jako teška tekma,imam osječaj!A vidjet ćemo.![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
VEĆINA ljudi koja prati nogomet je jednoglasna - Dinamo nije dugo imao ovako izglednu priliku za ulazak u elitno društvo Lige prvaka. Kvalitetna momčad, dobra igra i rezultati, samouvjereni Ivanković i neuvjerljivi Werder, sve su činjenice koje govore u prilog povijesne prilike. Ukoliko Ivanković dobro posloži svoje kotačiće i ako modre pomazi sportska sreća, večeras bi napokon mogla zasvirati Dinamova himna.
Sportski direktor Dinama, Zoran Mamić slično razmišlja i slaže da je ovo povijesna prilika koja će se teško tako skoro dogoditi, ali unatoč optimizmu ostavlja ulogu favorita objektivno velikom Werderu.
"Sigurno da je ovo povijesna prilika, iako je bilo puno povijesnih prilika do sada. Objektivno je večeras velika šansa za našu momčad. Ipak, ne treba bježati od činjenice da je Werder veliki favorit i zbog samog imena, zbog europskog iskustva i zbog momčadi."
Dinamo bi večerašnjim prolaskom osim velike sreće koju bi poklonio svojim navijačima, vratio dio ugleda koji je proteklih godina prosipao po europskim pretkolima. Naravno, u igri je i gomila novaca i utakmice protiv europskih velikana na punim maksimirskim tribinama, ali i ogromna satisfakcija izbacivanja velikog Werdera.
"Još uvijek nismo svjesni što bi to značio ulazak u skupinu Lige prvaka. Teško je o tome govoriti prije utakmice. Ukoliko uspijemo večeras, kroz neko vrijeme ćemo biti svjesni koliki je to uspjeh."
"Mi smo ti koji ćemo večeras slaviti!"
Mamić vjeruje da će se večeras ipak slaviti u modrom taboru, a ukoliko se i dogodi suprotno, bitno je da Dinamovi igrači daju 100 posto na terenu.
"Imamo veliku šansu i vjerujemo da ćemo ju iskoristiti, a ukoliko ju ne iskoristimo, sigurno da to nije smak svijeta. Bitno je da igrači daju sve na terenu i da si mi ne možemo sami ništa predbaciti. Da možemo mirne duše pogledati se u ogledalo i reći da smo sve pokušali. Ako bude tako, reći ćemo da su bili su bolji i morat ćemo im čestitati. Ipak, vjerujem da do toga neće doći i da ćemo mi biti ti koji će večeras slaviti."
Nema iznenađenja u sastavima
Prema informacijama koje ima Mamić, u momčadima neće biti nikakvih iznenađenja u zadnji trenutak i treneri će se odlučiti za već isprobane karte.
"Oba sastava za večerašnju utakmicu su poznata. U našoj momčadi neće biti nikakvih iznenađenja, a što se tiče Werderove, postoji šansa za neke rošade u njihovom veznom redu, ali ništa spektakularno. Nema šanse da uskrsne niti jedan od njihovih ozlijeđenih."
http://www.index.hr/sport/clanak/zor...ti/356817.aspx
Bez uvrede, ali naši neće slaviti. Možda će naši biti bolji na terenu, ali Werder će biti ona momčad koja zabija golove. Nijemci su fascinantni. Gledao sam tekmu Njemačka-Engleska (završilo je 2-1 za nijemce). Tokom cijelog 1. poluvremena (a i dijelom 2.), Englezi su se doslovno poigravali s Nijemcima, posjed lopte je bio debelo na njihovoj strani... No, kada Nijemci dobiju loptu- oni odmah iskoriste tu priliku. No, naši stotinu puta prime loptu, preseravaju se s driblanjem pred suparničkim golom ko ronaldinho i na kraju promaše.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
e frende,onda super kaj ih je tak malo u werderu...
mislim kaj kenjaš sad eng-švabija,bla,bla,bla...svaka tekma je za sebe,imamo šansu,nećemo je iskoristiti,ali ona je tu![]()
Bookmarks