probaj ga kopirati u c:/system/fonts
Kako instalirati neki font na 6630, tj. symbian općenito >> *.gdr![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
probaj ga kopirati u c:/system/fonts
Da, da radi samo moraš obrisat stari font i nasnimit novi! Već imam neki programčić pa pravim fontove po svojoj volji! Cool
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Ima neko neki dobar font?
Jučer sam resetirao mob preko FExplorera i font mi se sam promijenio, sva slova su mi sad puno tanja nikad nisam mijenjao font i nije mi jasno kako mi se to promijelilo, zna neko kako da vratim u prijašnje stanje.
Zadnji uredio rage99 : 06-04-2006 u 15:32
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Imao sam ja dosta dobrih, ali nijedan nije imao hrvatske znakove pa sam se vratio na standardni
Može bilo šta i onako nemam hr jezik
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
meni bi baš trebao neki veći i deblji font, jer mi stari koristi 66 pa....
...manje je više...
Za stavljanje fontova ti treba tja FExplorer i programcic koji je napravio jedan forumas ovdje, program se zove Font Remover i samo ime govori kaj on radi...Sad da ja imam pravo za stavljanje attachmenta onda bi ja to sve uploadu sim i te programe i moje GDR-ove i uputstva i sve, ali post ne mogu onda jebi ga. Evo bas imam za Vex-a jedan .*gdr kakav bi njegovom starom dobro doso i mislim da bi se i ostali gdr-ovi svidjeli drugima isto...Nemam ih puno, jedno 20-ak, ali su zato vrhunski
![]()
Uploadaj preko rapidshera isti vrag![]()
Baš tako!!!Izvorno postao rage99
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
• Font changing, detailed guideIzvorno postao Chessmaster
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
ajd stavi, puno hvala!Izvorno postao dainese46
![]()
...manje je više...
Bookmarks