oooooooooooooooooooooo
Poziv na broj je na uplatnici, a uplata ima malo drugacije znacenje od naplate.
dakle ovo nema veze sa naplatom poziva.
upravo sam dobio sms poruku od tele2 sluzbe za korisnike koja kaze:
Postovani korisnice, molimo Vas da nakon osme znamenke u POZIVU NA BROJ stavite crticu kako bi se uplata mogla ostvariti. Hvala na razumijevanju. Vas Tele2.
o cemu se radi?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
oooooooooooooooooooooo
Poziv na broj je na uplatnici, a uplata ima malo drugacije znacenje od naplate.
dakle ovo nema veze sa naplatom poziva.
dobar grah daleko se čuje
da zato i meni nije jasno... sta ja uplacujem njima?
A ja se već poradovao.....
Sada isprobao platiti bez crtice ali neide tako da obavezno staviti crticu ako se misli platiti racun.
Sad mi nije jasno kako evidentiraju uplate, kad nema poziva na broj.
Ma ja sam sada isao platiti racun putem tokena te mi je javljalo gresku da se u pozivu na broj nemoze biti vise od 12 znamenaka.To se samo odnosi na nas koji imamo pretplatu.A isto tako ako se ide placati na postu ili banku staviti crticu nakon osme znamenke.Sada platio i proslo je
A da sad tek kužim. Malo sam propuvaJesama papak.
![]()
ja nisam nista isao placati poruka je dosla sama od sebe![]()
racun kad mi dodje cu platiti u posti. kakvu crticu onda moram stavit ne kuzim
Ako u kucicu "model" upisete 00, u poziv na broj mozete upisati bilo koji broj, ali onda neki knjigovodstveni sistemi ne mogu automatski proknjiziti uplatu.
Servisi u bankama su i podeseni da prihvate samo odreden poziv na broj nakon odredenog modela placanja izuzev "00".
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ja sam danas platio racun u posti i to bez ikakve crtice, samo se nesta baba u posti uzmuvala i pitala nesta nekog lika kraj sebe u vezi mog racuna, valjda bas za tu crticu, ali meni nije nista rekla.
01 10047xxx051017-1 je upisano na racunima.
01 10047xxx-051017-1 bi trebalo biti upisano.
01 je model placanja
10047xxx je Vas broj ugovora (u pravilu to je dosta za unos na uplatnici)
051017 je datum
1 obicno oznacava uplatu po racunu, opomeni, ili...........
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Dobio i ja danas racun za Tele2 pretplatu.
Ono sto mi je cudno je to da u ispisu poziva pored odredjenih poziva na 098/091 mrezu pise "besplatni poziv".
Bit ce da su se malo zajebali, meni super jer sam razgovaro pola sata besplatno![]()
a da to nije možda bila služba za korisnike?Izvorno postao malimrav
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Je je bila je sluzba za korisnike NEIzvorno postao zvijerka
U drugim situacijama pozivi na te brojeve su uredno naplaceni, neznam zasto ovih par puta nisu ali nije me briga.
floorkilla![]()
suti i podmiri racun sto prije moze.sIzvorno postao malimrav
Meni još nema računa. Da nije poštar slomio nogu, ili se blizu oltara bolje čuje.![]()
Meni je došao nekih 47 kuna, ali kada sam neki dan pokušao preko SZK saznati koliko sam potrošio ovaj mjesec, rekla mi je nekakvih 68 kuna. Sad ja pitam da li je to od 1. do trenutnog dana u mjesecu ili...? Ona veli, ne od početka korištenja i da mi samo takvu cifru može reći, a ne samo za trenutno mjesec. WTF?
meni je danas racun dosao, samo me zivcira ispis svih poziva i sms poruka rekao sam da nezelim to kad sam sklapao ugovor![]()
Pa, nazovi Službu i odjavi tu uslugu.
Koje li gluposti. A može bit da je i cura nešto pobrkala. Ne bih se čudio.
Probat ću, ali tako mi je rekla: "Mogu samo reći koliko ste potrošili od prvog zvanja ili slanja poruke". Ako je tako, onda ta usluga ama baš ničemu ne služi. Moraju pod hitno uvesti uslugu provjere stanja na računu.
Da, i ako sad pitaš kad će, reći će "radimo na tome"![]()
sta te to zivcira, to ti je usper..uostalom,baci taj papir i ko da ga ni nemas![]()
Bookmarks