tesko je u to povjerovati.
Eto razloga zašto je Tele2 dobio x700 i vs3 za tako nisku cijenu
http://today.reuters.com/news/newsAr...rch=matsu****a
tesko je u to povjerovati.
Al nažalost je istina![]()
istina je da bas i nisu postigli neki uspjeh,ali ipak je panasonic veliki proizvodjac.
šteta !
al zato peglaju kokurenciju u fiksnoj telefoniji
iako sam imao jedna stari panasonic
bio je viječan
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja koristim panasonic bežični fixni telefon (15god) i radi besprijekorno, kupio ga moj stari kad je bio u njemačkoj (kod nas nisu znali što je bežično) Kupujemo novi telefon TEK kad krepa ovaj savršen telefonIzvorno postao 2fast4you2fast
![]()
Seriously?
moj frend ima panasonic televizor star preko 15 godina i još mu se ni jednom nije pokvario !Izvorno postao Compov
u GSM tržištu nisu mogli pratit konkurenciju !
nemojte samo gledati Pnasonic na Europskom tržištu. Njima je Azija zanimljiva. A to da nisu mogli pratit tržište nebih se složio čak su na nekim drugim tržištima najavili prije dvije godine hiperprodukciju GSM modela.
dobar grah daleko se čuje
čini mi se da su imali premalo modela u ponudi u usporedbi s samsungom npr... šteta mobiteli su im bili super kvalitetni i izdržljivi još uvijek imam gd 30 koji mi služi za drugu karticu
naravno da je steta.
ma njihovi mobiteli su neuništivi
stari mi ima onaj mali model, i šta se tom mobitelu sve dogodilo čudi me da još radi
bilo je tu šutanja nogom, ali i mnogo težih stvari
mobitel radi bez greške, jedino mu je sad baterija počela za*ebavat
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
moj bratić je imao gd70 onaj mali tad je bio top model i lisapo mu je na parkiralištu i lik mu ga je sa autom slučajno pregazio mobitel je bio sam zgreban al je još uvijek radio ko nov !Izvorno postao bbbrljo
jedino kaj nije valjalo u panasonika je to kaj se lak brzo skida
Panasonicovi mobiteli su bili nepoderivi. Stari mi još ima onaj iz 2000.g.
Bookmarks