upalio si java app loader na mobitelu?Izvorno postao unreal
nikako ne mogu prebacit aplikacije niti igre na mob. motorola modem je uredno instaliran na COM5 ali kad pokušam prebacit jad. datoteku javi mi (timer expired) i piše downloading cancelled. a sa p2ktools radi samo u AT modu a u p2k modu ne prepoznaje mobitel (piše disconected). molim pomoć.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
upalio si java app loader na mobitelu?Izvorno postao unreal
Meni sa midway 2.8 redi bez beda (ali ko što kolega kaže prvo sam omogučio "java app load" preko P2KToolsa), mada ga nemaš potrebe koristiti jer program igru sprema na SD karticu isto ko kada telefon spojiš kao removable disk pa igru copy/paste u kjava folder (jad i jar zajedno), a P2K toolsi su mi proradili sa verzijom 0.8.6 build 406. Imo sam neki stari i ponašao mi se isto ko tebi. Imaš link u thredu niže.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
moraš i prekontrolirat brzinu prijenosa u Device manageru na kompu, i dobro uskladit port, jer ti je najvjerovatnije port. Ovo sve šta sam napisao radiš nakon što si uključio java app loader u mobu.
još samo da mi p2k toolsi prorade...
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
daj ti probaj sve ponovo instalirat..cini mi se da ti nest opasno ne sljaka...Izvorno postao unreal
![]()
to se i meni čini. već sam pokušavao deinstalirati PST 631 a imam i novi 723, i p2k tools 0.8.6.406, brisao modem iz device managera. radio i podešenja u registriu. restartam sve instaliram iznova i naravno xp prepozna v360v i normalno instalira moto modem. sve je ok dok ne pokrenem p2k tools i ono pokažu mob disconnected. tada i u device manageru pokaže moto modem onknown device , a u contr.panelu modem not present. jedino da probam ponovo instalirat windowse pa sve ispočetka. nemam druge ideje.
crnikmet@gmail.com
Kada instaliras PST, spoji mob u data/fax modu i pokreni PST. Trebao bi te tražiti lavinu drivera. Neznam točno, minimalno 4-5. Dok god to ne rješiš toolsy i commander (opčenito svi p2k programi) ti neće raditi.
Sad sam se sjetio, možda ti problem stvara USB, pogotovo ako mob štekaš na ove koji su na front panelu jer kod spajanja onih činčeva zna se zalomiti da sa kučištem dobiješ izvode sa dva uzemljenja /crna (GDR)/ pa ako je kojim slučajem spojeno krivo uzemljenje neće ti raditi uređaji koji zahtjevaju prisutnost napona. Kada mob spojiš na USB trebao bi se puniti. Probaj na one odozada (ako već nisi) tamo nebi trebalo biti problema.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
imam PST 723, instaliram ga ,uključim mob u usb, startam PST, i upali se add hardware wizzard i usmjerim ga za driver u folder C-program files/motorola/PST i sve se lijepo instalira i pokaže se u device manageru i control panelu motorola modem na COM5. nakon završene instalacije začuje se par sistemskih zvukova i nakon toga motorola modem u control panelu pokazuje status NOT PRESENT. ja više ozbiljno neznam što da radim.Izvorno postao zrino
![]()
crnikmet@gmail.com
Bookmarks