ima neki plug-in za iCQ čini mi se..makar sve ide prek AOL-a tak da je uvijek ista IP adresa, bez obzira s kim se dopisuješ. Mislim da je dmi već stavio negdje na forumu link sa pluginovima za ICQ. Probaj sa start>run>command>netstat -n
Kak da saznam some1s IP?
na icqu se dopisujem s nekim, i sumnjam da me neko jebe ... kak da saznam njegov IP ...
i onda kak da iščitam iz tog IPa nesto?tipa od kud je , na kojem je provajderu . vez i..
fala
______________________________![]()
ima neki plug-in za iCQ čini mi se..makar sve ide prek AOL-a tak da je uvijek ista IP adresa, bez obzira s kim se dopisuješ. Mislim da je dmi već stavio negdje na forumu link sa pluginovima za ICQ. Probaj sa start>run>command>netstat -n
probam to , otvori mi s neki prozor , i odma nestane ...
znam ja da je uvijek ista adresa,zato me i zanima ..
di da nadem te vrazje pluginove?
Ma zaboravite, sve ide preko centralnog servera, tako da vidiš samo ip dotičnog
Složiš neku jednostavnu skriptu koja čita ip i pošalješ mu link da klikne![]()
kaj ja zgledam ko neki sastavljač?
sjecam se da mi je jednom frend prek icqa nekak upo u moj komp da je vidio tocno my keystrikes odn vidio je kaj pisem?!!? sa tim nekim programom.
kak onda nebi se moglo ovo.
Program ti se zove IP Sniffer i radi tako da upišeš ICQ# dotične osobe i ispiše ti IP adresu
ti kad očitaš njegov ip možeš samo vidit jel na carnetu ili t-comu ili sl. eventualno grad, al teško da ćeš nešto više saznat
koliko se sjećam trebao bi negdje upisati ICQ# d određene osobe i on ti izbaci IP adresu, pazabavit ću se ja time pa ti javim
ajde pliz , bio bih ti jak ozahvalan
@kinfa pa evo ti prozor gore , di da nadem ip te neke osobe?svacas u tom ej problem.
@grunt ovako se radi, taj program se tako zove ali to nije to kaj si ti skinuo. Objašnjenje slijedi u nastavku:
1. Evo linka http://icq.cracks.ru/
2. programi koje trebaš se tu nalaze a zovu se:
ICQ IP Enabler v1.02b( pod "best" ) ili ISoaQ 0.73( pod "best" ) ili po meni najbolji program Advanced ICQ IP Sniffer v1.0.7( pod "other")
Evo nadam se da je to kaj si tražio![]()
Izvorno postao Skyward
fala ti fala --- probo sam sve , al nekak ovaj glavni Advanced IP sniffer ne radi sa ovim icq 5 koji ja imam , tak da trebam prvo na nekom bug cdu nac stariji icq --- 99 il tak nesto.
ali still big thanx!
Bookmarks