to je neka muljaža kak se meni činiIzvorno postao sonyck
evo nasao sam na oglasniku samsunga d-600 za 600 eura ,i želio bih cuti vase misljene jel vrijedan on toga, npr isti mob po funkcijama sony ericsson w800 u oglasniku vec ima za 2500 http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobiteli/ponuda/samsung
to vam je stranica
to je neka muljaža kak se meni činiIzvorno postao sonyck
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ali toliko je bio k750 i w800 dok su došli,bez brige past će cijena samo treba strpljenja...ali dal je vrijedan tih para nije nikako
smogovac morat ces ga kupit
ne vjerujem...v3x ću uzet
cijena od 600 eura je stvarno previše!
ja ću ga sigurno kupit ali sigurno ne po ovoj cijeni
pa jel tak,šta je previše je previše...
Gle...to je uvijek tako...
Kad dođe u dućane kod nas će doći manje od 600 eura...tako da će ovo u oglasniku biti smiješno...
U roku 10-tak dana će past na 500 eura a kasnije malo sporije...
Uglavnom za nekih 40-50 dana ja preporučam da se počne sa kupnjom ovog mobitela...
A V3x je stvarno nešto posebno, ali nemam živaca čekat da to izađe a kamoli dok mu padne cijena. V3x će se isplatit kupit tek negdje u 4. mjesecu 2006.
Pogledajte kolika je cijena bila od d500 u 12. mj 2004 kad je došao = 580 eura http://oldwww.oglasnik.hr/perl/oglas...7;rubrika=2401
PS: Error, ajde ako imaš digitalni foto slikaj neke slike tog svog d600( kad se pregledavaju slike, dok svira mp3, dok je video na fullscreen, neke igre i sl....) i stavi ih tu na forum...![]()
Zadnji uredio Symbeq : 22-10-2005 u 20:53
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a **** vas konj pa normalno da je cijena tolka...
...tko zeli odma mob platit ce...po tome je najbolje uzet mob za jedno 2 godine kad ce bit 100 kn....
ja ti kazem da ce v3x ili v1150 biti oko 700-800 eura 1000%
errorodalkle tebi d600 kolko si ga platio di si ga nabavio
slazem se da ce v3x bit 700-800€...ali motorola je bila skupa i bit ce...
...ali prejeben je mobitel svida mi se jako....
d600,a ni v3x ne vrijede te novce.bolje uzeti n90.
600€ za telefon? to je krajnje neisplativo , jos i iz oglasnika dakle bez prave garancije.
600€ dati za mob na crno (pogotovo Samsung za koji je poznato da se kvari display) je totalna pušiona...pa čak da je i od zlata...
Mislim da toliko neće koštati ni u dućanu kada dođe...
Bom Chicka WahWah
PA rekao sam, to je zato jer nije niti došao u hrvatsku u dućane...
Negdje sam u oglasniku naletio na D600 po 450 eura...izgleda da polako pada...tj dosta naglo...
Evo danas u Jutarnjem pisalo da je D600 predstavljen u RH, a da u ducane dolazi kroz 20 dana, cini mi se.
Preporucena cijena... 3500kn - dakle cijena u Europatradeu.
Bookmarks