Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    V360v
    Operater
    Vodafone
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

V360v prebacivanje mp3ca na mem. karticu

Pozdrav

Kupio sam u vipu motorolu V360v i sad me zanima kojim programom mogu prebaciti mp3-ce na 64 MB memorijsku karticu za kasnije slušanje (kao mp3 player)

Hvala !

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    SE G502,N 5800 XM
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Bodovi
    6.123
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.123, Nivo: 18
    Bodovi: 6.123, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    treba ti mini USB kabel. uđeš u meni - povezivanje-usb postavke- uobičajena veza- postaviš na memorijska kartica.kad ga spojiš na komp usb kabelom , XP ga definira kao removable disk i onda samo odabireš mjuzu i copy-paste na removable disc- mobile- audio.
    crnikmet@gmail.com
    Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    V360v
    Operater
    Vodafone
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super, hvala ti ! Još jedno pitanje, zapravo par pitanja:

1. Spojim se na live.vip.hr i želim kupiti neku realtone melodiju, ali je ne mogu kupiti jer uvijek kaže da moj mobilni telefon ne podržava taj tip datoteke (datoteka je u mp3 formatu). Zvao sam VIP službu za korisnike, ali mi se nitko nije javio.

2. Također imam određenih poteškoća s bluetoothom. Naime frend mi je slao jednu mp3 pjesmu s svog SE k700i i uvijek mi kaže na da telefonu nemam dovoljno mjesta, što je i točno iz razloga jer mi je memorija telefona 6MB, a slobodnog imam 2.5 MB, a pjesma koju šalje ima 3.6 MB, sad mene zanima kako da namjestim da mi on to kad prima s bluetootha automatski sprema na memorijsku karticu, ne na telefon ???

3. Kad mi ssvoj k700i želi poslati sliku s bluetooth-om piše da se spojim s njim i meni piše da dolazi prijenos, ali do prijenosa nikad ne dođe. Zašto ??? Kod mp3-ca nema problema osim s gore spomenutom memorijom, ali sliku uopće ne želi primiti.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru !
    Døden er bare begynnelsen
    Motorola V360v

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    N93v, v360, 525@v600
    Operater
    Vip
    Godina
    49
    Bodovi
    13.277
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.277, Nivo: 27
    Bodovi: 13.277, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Krivac je Vip jer vjerovatno nije napravio update svoje baze podržanih telefona. Isti slučaj se dešava i sa igrama
    2. Vidiš to nisam ni primjetio, ali tako je - zasada sve se prvo sperma u internu memoriju....rješenje je vjerovatno u editiranju seem-a, a na to ćemo morati malo pričekati.
    Tome možeš lako doskočiti. Strpaj sve na SD karticu da oslobodiš memoriju.
    Pogledaj si malo i treadove o čiščenju mobitela od nepotrebnih ringtona i slika. Vrlo lako možeš povećati kapacitet memorije, bez narušavanja funkcionalnosti telefona.
    3. ??? Možda je format koji ne podržava motorola ili je prevelika (max. 640x480, mislim?????)
    Nokia n93
    Motorola v360
    Motorola v525@v600

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    V360v
    Operater
    Vodafone
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zrino
    1. Krivac je Vip jer vjerovatno nije napravio update svoje baze podržanih telefona. Isti slučaj se dešava i sa igrama
    2. Vidiš to nisam ni primjetio, ali tako je - zasada sve se prvo sperma u internu memoriju....rješenje je vjerovatno u editiranju seem-a, a na to ćemo morati malo pričekati.
    Tome možeš lako doskočiti. Strpaj sve na SD karticu da oslobodiš memoriju.
    Pogledaj si malo i treadove o čiščenju mobitela od nepotrebnih ringtona i slika. Vrlo lako možeš povećati kapacitet memorije, bez narušavanja funkcionalnosti telefona.
    3. ??? Možda je format koji ne podržava motorola ili je prevelika (max. 640x480, mislim?????)
    Hm ... mislim da je format slike manji od 640×480, a tip slike je jpg, pa mi zato nije jasno ... Editirati seem neću iz jednostavnog razloga jer ću izgubiti garanciju, a to ne želim.

Zar nemogu standardnim putem obrisati slike i melodije koje sam dobio uz mobilni telefon ?

Eh da još jedna stvar. Kad prebacim mp3-ce, slike i ostalo onako kako je unreal opisao dal ću tada te slike moći koristiti kao wallpapere i dal ću ih kasnije moći slati preko BT-a ili MMS-a ?
    Motorola V360v

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Samsung Galaxy S5
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    8.150
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.150, Nivo: 21
    Bodovi: 8.150, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gubi se garancija zbog editiranja seemova.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tjodalv
    Hm ... mislim da je format slike manji od 640×480, a tip slike je jpg, pa mi zato nije jasno ... Editirati seem neću iz jednostavnog razloga jer ću izgubiti garanciju, a to ne želim.

Zar nemogu standardnim putem obrisati slike i melodije koje sam dobio uz mobilni telefon ?

Eh da još jedna stvar. Kad prebacim mp3-ce, slike i ostalo onako kako je unreal opisao dal ću tada te slike moći koristiti kao wallpapere i dal ću ih kasnije moći slati preko BT-a ili MMS-a ?
    Mozes standardnim putem obrisat slike i melodije!! Format slike kod oba moba je 176*220 a motorola provijereno zna (bolje receno ne zna sliku primi al je sva razvucena i nikakva) vecim slikama!!! Slike primljene na bilo koji nacin na mob mozes kasnije slat!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    V360v
    Operater
    Vodafone
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    Mozes standardnim putem obrisat slike i melodije!! Format slike kod oba moba je 176*220 a motorola provijereno zna (bolje receno ne zna sliku primi al je sva razvucena i nikakva) vecim slikama!!! Slike primljene na bilo koji nacin na mob mozes kasnije slat!!
    Problem je kod mene što on uopće ne želi započeti s prijenosom kad mi recimo frend želi poslati sliku preko BT-a.
    Motorola V360v

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Prebacivanje attachmenta na karticu - kako
    By Mad Scientist in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 18-05-2005, 09:28

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove