Ako malo računaš za tih 14 h trebalo ti je 14*3* 4.5=189 Kn. Znači ti si za 56 sati potrošil 189 kn + PDV. Za istu količinu sati koristeći Globalnet potrošil bi (56-13)*1.5+13*4.5=123 kn + PDV.
Ovo je korištenje interneta poslije 19 sati.
...zahvaljujemo na sudjelovanju u VIPonline promociji "1 sat besplatnog surfanja za svaka 3 sata surfanja uz VIPonline".
Broj osvojenih besplatnih sati je 14
Besplatne sate mozete iskoristiti od 01.05. do 31.05.2003. godine...
To sam danas dobio od vipa
![]()
Ima još netko?![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ako malo računaš za tih 14 h trebalo ti je 14*3* 4.5=189 Kn. Znači ti si za 56 sati potrošil 189 kn + PDV. Za istu količinu sati koristeći Globalnet potrošil bi (56-13)*1.5+13*4.5=123 kn + PDV.
Ovo je korištenje interneta poslije 19 sati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ali s tih 14 besplatnih sati dobiva 63 kune besplatno. Sad na globalnet treba još zbrojiti tih 14 sati i uračunat ih u cijenu... ne kužim baš tvoju računicu s globalnetom.. zašto si prvo oduzimao pa zbrajao 13??
P.S. VIPonline je stvarno SKUP! A ova akcija je kratka... neisplativo.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
carnet je najbolji a ovo je totalna glupa akcija, prvo te posteno pokradu, pa ti daju neku mrvicu i ljudi misle da su na velikom dobitku!
Carnet je definitivno najbolji! Bar što se tiče cijene...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma znam da je carnet najisplativiji (čekam da cura sredi nešto na faksu...) ovo s vipom mi je praktično jer ne moram svaki mjesec gubiti živce oko računa. Ovako znam koliko mogu potrošiti pa ponekad i stisnem disconnect.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
@ whiteboy -Računica je napravljena za istu količinu utrošenih sati unutar jednog mjeseca. Zbog toga se, više cijene, prvo se od ukupnog broja sati oduzima 13 sati koji se onda dodaju po višoj cijeni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma nisam znao za tih globalnetovih 13 skupljih sati...
Bookmarks