ovo je glupo uopče uspoređivat jel je sve na strani 6630
Po meni je bolji 6630,i zanima me dali 3230 ima stereo zvuk jer tamo negdje piše da je mono,i dali je 6630 stereo?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ovo je glupo uopče uspoređivat jel je sve na strani 6630
dali je 6630 stereo,i dali je 3230 stereo??![]()
6630 ima stereo ,3230 nema.
po tehničkim specifikacijama 6630 definitivno,ali 3230 je manji i za nijansu lošiji,ali stabilniji u ruci i bolji dizajnom
nema razloga da ne uzme 3230.
...a što to sve - oba su Symbiani itd. ...navedi razloge...Izvorno postao sodom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
navedi ti što nije jel u suprotnom bi ja više piso![]()
Evo ovako, ako hoces ti sminkerski mob, koji je lijepsi i tako to onda NE, ponavljam, NE uzimaj symbian mob.
Evo po nekoj mojoj logici smartphone uzimaš zato što ima nevjerovatno dobre mogućnosti. To zaključujem zato što nisu baš nešto lijepi ti smartphone-i.
Pa onda razuman čovjek bi uzeo 6630 jer mob pila, ja sam mogao birati onaj neki panasonic symbian koji je fin a slab ili SX1, pa sx1 je bolji pa sam ga uzeo jer smartpohone nabavljaš jer s njima možeš raditi što ti padne na pamet
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ma 3230 uzimi i gotovo.
koliko vas toliko različitih mišljenja.........ful ste pomogli čovjeku.....
I'M SUPERMAN!
Slažem se davide,uzeo bih 3230 ali me yebe onaj njegov mono zvuk a to mi je važno,ali je ljepši i bolje paše u ruci!!Izvorno postao david_ri
uzmi 6630, kaj cesh uzimat 3230 s mp3 playerom sa mono zvukom, to ti je kmo da ga i nemash maksimalno pola sta slusanja muzike onda poslje boli glava. a koliko vidim u oglasniku se prodaju po istoj cijeni
Ako ces da ti mob bude lijep, nemoj uzimati symbian, uzmi 6230i. A ako hoces da mob moze raditi sto ti god padne na pamet uzmesh 6630.
Kao bivsi vlasnik n6630, a buraz mi ima 3230, sa odgovornoscu tvrdim da je 3230 smece u usporedbi sa 6630. Tocka.
Bookmarks