koji meni je ostao (glavni, ili submeni(extras itd))?
3d ikone? to si valjda pročitao za 3d javu. Sve o ikonama več imaš na forumu (alate itd.). Makar, sad si mi dal ideju da "izanimiram 3d ikone".lets get to work!
![]()
Dekodirao sam i debrandirao CX70(nema više vodafona).Jedino što je ostalo je meni koji je iz vodafoneovoga paketa.Zanima me mogu li i to skinuti, ali bez flešanja firmwarea. I usput zna li neko nešto o 3d ikonama, spominju ih na službenioj siemensovoj stranici, ali ja nisam nigdje ništa našao.....btw,ovaj forum rulez, stvarno sam našao na puno zanimljivih stvari....nemojte se ugasiti
koji meni je ostao (glavni, ili submeni(extras itd))?
3d ikone? to si valjda pročitao za 3d javu. Sve o ikonama več imaš na forumu (alate itd.). Makar, sad si mi dal ideju da "izanimiram 3d ikone".lets get to work!
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo kako promijenti ikone, ako se ne snađes na forumu - http://siemensfreaks.com/php/ikone.php
maraschino - PTICICA
Ostao mi je meni od vodafona(u gornjem desnom kutu na poziciji 3 je kocka...) i ima dosta čudne animacije.A na čemu misliš raditi animirani meni....3ds ili nešto jednostavnije....tipa swift3d???Izvorno postao V3rt!g(o)
EDIT :
Hvala puno još jedanput - sve radi. A što se tiče 3d menija, mislio sam da će biti bazirani na nekom java skriptu.... a ne ovako samo grafički....al nema veze i ovako je dobro.....vodafone je službeno nestao, još samo da sastružem poklopac baterije.
Zadnji uredio Ghostalitious : 16-10-2005 u 22:03
a kako maknuti onaj shortcut na vodafon live koji se odmah pojavi s desne strane?Izvorno postao Ghostalitious
e da, i cx 70 ima dvije jos 2 tipke ispod joystika, s kojima se pali kamera, da li se i to moze nekako promijeniti?Izvorno postao jojaroker
Solidno je objašnjeno na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14537. Jedino što još trebaš napraviti je izbrisati folder Magicicon(nisam siguran da je baš magicicon ali je nešto sa magic definitivno). Mislim da je on odgovoran za taj live! link. Za shortcutove moraš pogledati na mobitelovim propertisima.
MagicLink je naziv mape i nalazi se u Config/Default/Izvorno postao Ghostalitious
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
TY Sljaka....btw... je li netko zainteresiran za modificirane cristal ikone, promijenjene su da pašu uz ripple temu...izgledaju dosta solidno![]()
ma jednostavno: XaraX, Xara3D i Ulead Gif animator, samo izrendaš frameove u pngIzvorno postao Ghostalitious
![]()
ide to brzo...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ovo prvo sam vec bio napravio, a sad sam i ovo drugo, i vise nam ni V od Vodafona.Izvorno postao Ghostalitious
A za shortcutove sam gledao, nasao sam jedino u manualu da je to:
Additional key for wap acces (if required, and no other default setting is made) a kako ga namjestiti nema nigdje, mozda s nekim programom. Inace tipke su na vrlo dohvatljivom mjestu, a na obje se pali kamera, bezveze.![]()
Javi kad napraviš.....Izvorno postao V3rt!g(o)
Kako to misliš ni V?Izvorno postao jojaroker
Kako ti izgledaju telefonići kad zoveš? Signal? Batt?
Ja jedino nisam rješio te telefoniće.
Eh....da...to nisam riješio, nažalost......Evo, jel zna netko gdje se ti png-ovi nalaze....sad sam već dobio opsesivno kompulzivni poremećaj, kako skinuti V.Kako to misliš ni V?
Kako ti izgledaju telefonići kad zoveš? Signal? Batt?
Ja jedino nisam rješio te telefoniće.
S obzirom da već imamo temu o ikonama za CX65 i da su i CX70 i C75 u pogledu menia jednaki mobiteli, mogu svi oni koji žele svoje ikone podijeliti s drugima te poslati meni ili bilo kojem moderatoru s objašnjenjem o čemu se radi. Kad skupimo više tih ikona otvorit ćemo temu u kojoj će biti sve ikone koje skupimo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks