Kao sto sam vec i naveo dvoumim se izmedju ova dva moba.
Pomagajte!
Samsung Sghr-210
Samsung N620
Kao sto sam vec i naveo dvoumim se izmedju ova dva moba.
Pomagajte!
pa kaj nije n620 dosta bolji, kupi taj
Ma, mislim da mu je jedino baterija slabija, zato se dvoumim..
Pa kaj ak je slabja? Punit ćeš je češće i to je to!A dobiš u paketu odmah dvije....
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ozbiljno ili me zajebavas, jer u tom slucaju kupujem N620, znam da dobijem Handsfree
n620 IMA POLIFONIJU DO JAJA
Ako si gladan pojedi nesto
Koliko ja znam Samsung uvijek daje 2 baterije u paketu s svojim telefonima i slušalice ali daj provijeri prije (nazovi dućan ili dilera). I uvijek je jedna tanja a druga deblja i jača. Tako je bar s preklopnjacima ali obavezno prije provijeri.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jest moja frendica je kupila a400 i dobila ja bateriju manjeg i veceg kapaciteta
Ako si gladan pojedi nesto
Ja sam svoj Sghr-210 kupio u Simpa paketu i nisam dobio ni handsfree ni drugu bateriju, premda kad sam pitao da li sa N620 I R-210 dobijem handsfree, prodavacica mi je rekla da dobijem, ali da sa N500 ne dobijem. Tada ju za bateriju nisam pitao jer to nisam nigdje cuo. Kad saznam javim Vam..;-)
Ovako, ja trenutno imam Samsung N600 (potpuno je isti kao i N620 samo sto ovaj moj ima i flip)
Mobitel je odlican! Baterija traje bez beda 3 dana, tako da neznam cemu te neistinite price o slaboj bateriji???
Ima polifoniju najbolju od svih mobitel, zvuci 3 puta bolje nego na Siemensu C55 ili Sonyu J70. Provjereno - imao sam sve te mobitele. N620 je zaista puno puno bolji mobitel nego R210, ima zaista velike voice funkcije (diktafon 2 minute, glasovne komande, glasovno biranje). Ima PUNO veci imenik nego R210!
N620 ima imenik od cak 500 brojeva u telefonu! N 620 je ljepsi i manji od R210.
Tako da - SVAKAKO uzmi ili N600 ili N620 (samo ovisi dal zelis il ne zelis vratasca).
Mislim da sam ti dao dovoljno argumenata.
Sad je gotovo, vec sam uzeo r-210 jer mi je n620 ipak premali.
A OK...nije ni R210 los mobitel.
Samsung je Samsung - bit ces zadovoljan.
Pogotovo sto se baterije tice, moja sestra ima SGH2400 vec punih 6 godina i baterija drzi jos uvijek 2-3 dana!!! A 6 godina star s originalnom baterijom...
No dobro..
Mislim da je onda ova tema zakljucena.
Pozdrav svima
n620, puno je bolji mob, u svakom smislu i pogledu...
@vrag
A nije pazio![]()
![]()
Iako...kaze da mu je velicina bitna![]()
![]()
![]()
n620 sam imao u rukama, i polifonjava mu je najjača strana, inače... entry level niš posebno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Gledajte ljudi, meni polifonija nista ne znaci, nimalo mi ne treba, cak me takvi zvukovi iritiraju na mobitelu.
Eto s prvim punjenjem i dosta razgovaranja baterija mi je izdrzala 4 i pol dana bez gasenja.
Mobitel je prva liga...
glavno da si ti zadovoljan!
Bookmarks