A od kud ti sad to? Gdje to stoji? Ako je istina, onda to mora biti negdje istaknuto.
Na cijenu razgovora u tele2 mreži treba dodati iznos od 25 lipa za uspostavu poziva i tada prestaju biti tako spektakularno jeftini.
A od kud ti sad to? Gdje to stoji? Ako je istina, onda to mora biti negdje istaknuto.
Gdje si to našao?![]()
Baš gledam po netu, negdje sam to pročitao, kad pronadjem, stavit cu link.
Da krivo sam vidio, to je onaj lažni cjenik koji je izašao u petak, evo link.
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t...5&pagenumber=1
Sorry
A ja upravo ubunio službu za korisnike![]()
Trebao si čuti kako je gospodična bila zbunjena![]()
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
Ko je hebe, za to je placena.![]()
Jao, konane, zgromio bih te sad.Gledam po njihovim stranicama i nigdje ništa ne stoji, a ako tamo nema, onda ni ne može biti. U suportnom bi bilo pičvajza.
Sorry, znam da sam negdje vidio, mislio sam da je to bilo na njihovoj stranici, ali sam se onda sjetio da je to na ww.forum.hrIzvorno postao frish-KI
ljudi jednostavno nemogu vjerovat da je tele2 jeftiniji pa traze dlaku u jajetu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
25 lipa po pozivu naplačuje Vip u paketu Vipme ako ima uključenu tarufu 0kn
Kako se može unijeti nemir među hormone![]()
A kad nismo navikli na jeftino, pa smo skeptični prema svemu toliko povoljnim.
a ovo sam i ja negdje pročitao ali sam zaboravio napisat
a sad se više i nemogu sjetiti gdje sam to vidio ali sigurno ne na forum.hr
...a i ti si malo previše samouvjeren što se tiče tele2... pa on još dugo neće stići Vip i T-mobile - što uslugama, što pokrivenošću, što CIJENAMA (kad ih nakon namame korisnika stave u normalu)... zato Vip RULES...Izvorno postao flOorKilla
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa sto se mene tice nikad ih i nemora stic, ja netrebam nijednu uslugu osim sms-a. pokrivenost ionako mi nije bitna ionako 98% vremena u godini provedem u zagrebu. tele2 svejedno rulz!
uvijek ce bit jeftiniji
ma gle, sta god ti mislio o tele2 i mom stavu prema njima, uopce nije bitno.
meni moj vip broj ne predstavlja nikakvo blago da bi ja sad patio ako popusim na tele2. sve je to samo igra.
Zadnji uredio flOoKi : 20-10-2005 u 21:09
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao Eminem
Ovaj THREAD treba izbrisati, a ti eminem se pomiri s tim da je tele2 povoljniji i bog. Stvarno što ću bez MMSinfoblica??
...also known as El'AnDrA...
...ako misliš na post, nek se obriše, al ja iza toga stojim... ja svoje mišljenje smijem iznijet, a svađu i prepirku ne želim... ako netko ima nešto protiv mene, nek mi javi na PM...Izvorno postao andro2001
...moderatori - na vama je da odlučite...
...i rekao sam , tele2 je SADA med i mlijeko, al vidjet ćemo kasnije... toliko od mene...
Nisam mislio na tvoj post nego na cjelokupnu temu jer ce ljude navoditi na krivo...Izvorno postao Eminem
A ja poštujem tvoje mišljenje. Je da nije argumentirano, ali...
...also known as El'AnDrA...
...ok, NHF...Izvorno postao andro2001
...
Ha, čuj, ako i povise cijene kojim slučajem, kako su im ljudi došli, tako će im i otići, a to im je valjda jasno. Pogotovo oni sa prepaidom. Stoga, nekako sumnjam će se takav potez napraviti. A to što trenutno nude najosnovnije usluge je najnormalnija stvar. Pa još ni svoju mrežu nemaju. Prije nego su se pojavili i krenuli sa radom bio sam ful sumnjičav prema njima, ali sad ima dajem šansu i vremena.
Svi bi sada gprs, mms, 3g i kojekakve stvari, a većina ljudi ih niti ne koristi, šalje sms-ove jer im je skupo nazvati u drugu mrežu, a zaboravljaju da se jednom davno sms posebno uključivao i naplaćivao, da se prikaz broja koji zove u fiksnoj telefoniji još uvijek naplaćuje, itd, itb...
Možemo zatvorit temu.Lažna uzbuna je bila ipak.![]()
E sad si me sjeboIzvorno postao andro2001
Šta ste se svi uspanicili.Zašto bi se tema brisala?To što će zbuniti forumaše nema veze, jer ovo nije prostor za reklamu teleta2 nego prostor gdje se vode rasprave.
Bookmarks