Ja s SLa mogu na T68 poslat samo jedan konrtakt iz imenika. Onda dalje.. kao da vise ne radi IrDA. Vise ga ni komp ne prepoznaje. Trebam ugasit pa upalit mobitel
Tako da sam se kontakte palcom upisivao![]()
eto isao ja bratof novi phone pogledat, procackat i slicno i probo ja poslat sebi sliku da vidim tu " I - CE " komunikaciju medju njima.
Ubio ga - Spraznio mu bateriju i izbezumio ga.
No to je manje važno - kako bi mogao s njega šutnut koju sliku na moj - pa onda ti lijepo isprintat jer Plavi zub na mojoj ploči naravno može sjediti - al ne ga mislim još uzimat:-)
Ja s SLa mogu na T68 poslat samo jedan konrtakt iz imenika. Onda dalje.. kao da vise ne radi IrDA. Vise ga ni komp ne prepoznaje. Trebam ugasit pa upalit mobitel
Tako da sam se kontakte palcom upisivao![]()
--
. [Lejzermaster]
to znam - tako je i sa t39m no jednom je netko na newsima odgovorio na moj post koji telefon s kojim normalno komunicira(mislivši pritom na prijenos cijelog phonebook-a) vise se ne sjecam što je to bilo.
imaš li kakvu ideju kako isprintati sliku slikanu kamerom a bez bluetootha i Irde na kompu?
kabel?!?!?!
Pošalji sliku na email![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ja nisam imao nikakvih problema na relaciji sl55 <> t68i <> sl55...Poslao: Gleep!
eto isao ja bratof novi phone pogledat, procackat i slicno i probo ja poslat sebi sliku da vidim tu " I - CE " komunikaciju medju njima.
Ubio ga - Spraznio mu bateriju i izbezumio ga.
Gremlin u telefonu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bit ce gremlin najprije, a đšto se tiče kabela - njega sam primjetno iskljucio iz opcija jer ne zelim ikakav trošak, a Eric je jedini proizvodjač koji uz kolko tolko odlican aparat NE DAJE KABEL!
ako se mom burazu bude prohtjelo slikat - nek si kupi kabel - pa onda ja stupam na snagu, a dotle ce mail vjerojatno biti opcija samo za jednu sliku.
Bookmarks