a super je sve to..ali koji divljak bude to igral na kompaktu?to su vec bolesnoce..
Requirements
a.. Pocket PC 2003 compatible handheld (ARM/XScale CPU)
b.. 120-150MB of storage space (Usually on a 256 MB SD Card, might fit on
128MB SD cards, with effort)
c.. 64MB of available working memory (128 MB devices work fine)
d.. An installed copy of Quake 3 Arena on your PC, complete with all the
upgrade patches
http://www.noctemware.com/q3ce.html
iako se za sad krece oko 5fps-a; svaka cast majstorima na trudu!
10 000 palceva gore!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iako je MDA Compact preslaba mashina za pokrenuti takvo nesto; barem znamo sto nam je za kupiti u buducnosti: PocketPC sa minimalno 128MB RAM-a, 600 Mhz procesorom, i cipom za 3D grafiku. Naravno, stroj sa navedenim karakteristikama velicine Compacta koji ce vrtjeti igre poput Q3A na barem 25 fps, mozemo ocekivati vec oko 2007... Zivjela buducnost!![]()
a super je sve to..ali koji divljak bude to igral na kompaktu?to su vec bolesnoce..
Imas pravo, ostavimo sve to i primimo se Tetrisa i Pac ManaIzvorno postao Betmenko
Ali da je Quake3 igriv na Compactu, ja bih bio prvi koji bi ga zaigrao, pa makar bio i ostao divljak do kraja zivota
Velis bolesnoce? Ti sigurno nikad nisi zaigrao nesto tipa Postal2 u kojem mozes trgati glave prolaznicima s lopatom, sutati tu istu glavu po cijelom gradu i na kraju se po njoj... popisati!Izvorno postao Betmenko
![]()
Dok ostali prolaznici i prolaznice bljuvaju na sve strane, cak i jedni po drugima od svega toga
![]()
E to je igra za iskaljivanje bjesa
![]()
@SlaWeX mislim da je pod terminom "bolesnoce" ipak mislio na to da se pokreču sve sofisticiranije igre,a ne na žanr
A cuj, moglo je znaciti i to; ali ja sam povezao bolesnocu sa rijecju divljak u prijasnjoj recenici pa sam dobio... to sto sam dobioIzvorno postao sodom
A demokracija nam izmedju ostaloga nudi i pravo na subjektivne asocijacije
![]()
ma igral sam postalsuper igra hehehe ...mislil sam na zanr...pa nemoguce(jako tesko) je igrat takve igre..na pocket pc-u..na to sam mislil..mene pocne glava bolit nakon pol sata gledanja u pocket pc
jednostavno nemogu igrat..volim vise 2d igre na njemu igrat.tu i tam 3d ali ako se igra samo s tipkama..
Bookmarks