Ja sam uzeo t630, ali meni je bio važniji bluetooth, dimenzije i izgled od boljeg zaslona, kamere i više memorije...
Planiram kupit mobach na onoj akciji t-mobila, mob za 1 kn i zanima me, koji bi po vasem "strucnom" misljenju bio najbolji od njih! U izboru su naravno onaj siemens, sony ericsson i nokia!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Ja sam uzeo t630, ali meni je bio važniji bluetooth, dimenzije i izgled od boljeg zaslona, kamere i više memorije...
T630 bi bio i moj izbor.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
siemens je uvijek moj izbor![]()
Moze neko kratko objasnjenje favoriziranja siemensa ?Izvorno postao damgol
Siemens. Veci (i bolji) ekran i vise memorije od SE-a, bolja kamera i po mom misljenju dizajn. Koja Nokia je u ponudi?
...Siemens je također moj izbor...iako ima malih bugova,mislim da će se to riješit i da on od ta tri najviše može dati po pitanju funkcija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slazem se.
btw. koliko Nokia ima memorije? Vjerojatno manje od Siemensa.
Iako mislim da je T630 sjajan telefon, zamjerka mu je kamera i malo memorije. Mislim da je Siemens ono što ti treba.
Po strucnom misljenu(jer si tako gore zatrazio) ako ti treba MUltiMEdia uzmi siemens jer ima vise memorije,snima video,bolji ekran zamjerka-nema BT,SonyEricsson sve obrnuto(manje mem.........ima BT)a nikako nemoj uzet Nokiu jer ju ima moja stara i od 6mj. od kad ju ima mob mi je svaki dan sve gluplji(los ekran,malo mem.,CIF kamera..)
May the Force be with you!
Njoka naravno.
Zahvaljujem se na ulozenom trudu. Siemens is the one. Cist iz razloga sto sam starom uzimo mob i taj mu se najvise "sviđao"![]()
......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks