jesi uključio autoupdate time u 0032_0001 seemu? jel imaš ponuđenu tu opciju u postavkama?Izvorno postao Dr@Zen
Vec lagano gubim zivceke. Slozim cuku na v525 i na cx65(to mi je poslovni 0 ) ono u sekundu i nakon par dana motorola kasni po 5 min. Porihtam opet sve i nakon neodredjenog vremena opet motorola po svojem. Jel ima netko rjesenje? Vec sam postavio jednom davno pitanje u svezi autoazuriranja pa je to mozda krivac, ono kad se spojim na portal da se sve "porihta". Ak mi netko moze reci gdje je ta opcija jer ju nevidim vise( 2. stupanj ludila).![]()
jesi uključio autoupdate time u 0032_0001 seemu? jel imaš ponuđenu tu opciju u postavkama?Izvorno postao Dr@Zen
jel cesto palis/gasis mob? meni na siemensu isto kasni ali rjedje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@ inovator Nisam nis ukljucivao, ubacio sam neki vec modificirani seem koji je podesen za vodafone live! Zato ju valjda ne vidim a znam da sam prije imao.
@Floorkilla Pa brijem da ne precesto, siemens mi je narihtan da se sam ugasi u 23h, a motorolu sam ugasim kad mi je dosta, to je sve zbog stednje baterije.
Naso sam krivca na moje probleme, to je vip portal, nakom svakog posjeta mi vrati sat za 5min unazad. Probat cu iskljucit autoupdate ak je uopce ukljuceno...
imaš na forumu uputu, samo potražiIzvorno postao Dr@Zen
vjerovatno VIP portal ima krivo sistemsko vrijeme....Izvorno postao Dr@Zen
Bookmarks