a neš ti dodataka.
Pohvalno je to što je "brzi odgovor" dobio dodatke i naravno izgubili smo avatare (makar za sada su tu linkovi) - sad ću lagano umrijeti od smijeha kad počne buna...
a neš ti dodataka.
...isuse mislio sam da pišeš disertaciju - 5 minuta pisanje odgovora, ccc...
Vidim da je Zapp u admin control panelu - izgleda da ide još iznenađenja...![]()
to je zato kaj je stavljen vb 3.5 ... ihaaaaa![]()
Nebu dobro, već vidim... Niš dobro od revolucije...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...vidim ja da će morati napraviti i promjene vezane uz bodovanje reputacije - opet se diglo na 100...
A i titra slika - fak ipak je to moj tik...![]()
Baš gledam tko mi je poplašio 2 kockice... Vidim da Zapp ide na more, a nema para. SAd će ucjene past, da izmuze lovu.
DMI - to ti je od nerava. Moraš malo one biljke probat, onaj neki Cannabis, odmah ti sve manje titra![]()
...fak znao sam da je onaj moj doktor u krivu - prepisao mi je 3 kartice heptanona u kombinaciji sa dvije pive i ne pomaže, s druge strane "ljetina" mi se još nije posušila...
sad me zanima hoće li se u skorijoj budućnosti mortik promjeniti i tema - baš bi odgovarala neka roza - privlaći ženski živalj...
E to! Roza tema! Ko onaj Escada-Siemens. Roza, pa cvjetići, pa ovo, pa ono... Mrak!
Nego, gled ljetine, ako ti zatreba pomoć - tu sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vB3.5.0 release candidate 1 je eto upravo postao pogonski agregat cafe mobila.... uživajte u njemu i nemojte se bunit na bugove, to nije službeni relase, ispravit će se sve do službene verzije... u biti, bugove možete prijaviti na vbulletin.com forumu u sekciji za prijavu bugova
enjoy...
Evo i mojih kocaka... Vidm da Zapp (naklon, rukoljub) na sve misli![]()
....aaaa, fak vratio je avatare, sredio reputaciju - kako sad offtopičariti...
...ah BD već mi je dosta takvih - ono kakti svi bi pomogli a onda gledaju kako da ti "zapale" ljetinu...
...evo sad je promjenio i naziv teme - Zapp evo buga!!!
(usput kod edit-a posta kada selektiraš neki dio teksta i odeš izvan prozora počne ti razvlačiti prostor za unos)
Zadnji uredio dmi : 29-07-2005 u 14:50
Ah... ma ja nisam takav - ja to na čaj skuham
Vidim i ja, Zapp nas je (po)vratio. Sad moramo još i debugirat ovaj RC1, dok Zapp trpa lovu i slavu u džep.... Eh, svi zarađuju na nama...
EDIT:Sad sam tek skužio da smo preseljeni, i da sam off-topci. Sorry, won't happen again.
EDIT 2:'bemti kak je dobar ovaj EDIT sad! Editira se unutar posta. Stvarno cool![]()
...a jel' vidite ovu vatricu kaj tinja u čošku kada ne gledate u nju???
NE???
Ni ja...
...sad čini mi se da se bolje nosi sa transparentnom bojom avatara jer kod BD-a nije više tolika nazubljenoast avatara (ili je ovaj heptanon počeo djelovati)...
Istina, manje zuba ima. Nisam ni skužio...
Ali je i puno brže sve - barem meni se čini. Kad odvališ QuickReply, u sekundi je gore
....da evo čak i odgovara umjesto mene...
sve u svemu, dobro dođe malo promjenenego zašto se ne mogu smajlići stavljat? kada klikneš na njih
![]()
Nego, koja je poanta stavljanja RC-ova?!?! OK zapp što imaš viška vremena, ali RC se ne stavlja na production server...
Nego, ajmo ni na zanimljive stvari, što ima novoga? Osim što je malo napredniji ovaj quick reply box ja ne vidim ništa novo ili sam čorav?
Auuuu, vidi ludnice, mogu odmah moderirati postove, samo selektiram sve kaj hoću i onda ih šibam uokolo, brišem & stuff... sweet... kaj ima još?
Zadnji uredio zappan : 29-07-2005 u 16:51
kao moderator imaš padajući izbornik ispod svih postova
, dolje lijevo brzi izbornik jezika nego ne radi ni ikone u boxu
ja bi da se doda ovaj gumb sa smajlijima u quick reply box. ima ih dosta,a ja nemrem pamtit tolko. a ima i prostora.![]()
@gog - jelsoftovi RC-ovi su prilično stabilne verzije, u biti ono što bi microsoft izbacio van kao release, to je jelsoftu RC... ono što je microsoftu SP2, to je jelsoftu release. u biti je to već 5. verzija vB3.5-ice, bile su 4 bete. kad oni dođu u RC fazu, to je uglavnom stabilan softver. zato sam ga stavio, u biti radi toga da olakšam moderatorima posao jer ima gomilu praktičnih stvari za modove...
@niten - ništa se novo ne stavlja dok ne dođe službeni release. u međuvremenu možeš pogledati na vbulletin.com forumu ima li hack (za verziju 3.5.x obavezno) koji to omogućava i javiš mi link na temu.
Message Editor Interface mi je inače postavljeno na: Poboljšano sučelje-Potpuni WYSIWYG Editing, što mi je prije omogučavalo samo Drag&Drop U postovima sa stranice npr. http://www.cosgan.de/smilie.php ili bilo koji slikovni link.
Dali če to biti tako i ovdje ili the hard way???
http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
vuki, to i dalje kontroliraš preko korisničkih opcija u kontrolnoj ploči. postavi si što želiš. moguće je da je nova verzija resetirala postavke (iako sumnjam), ali to je korisnička preferenca i to si možeš postavit po svom.
Ma evo gore dokaz ja D&D a ono samo link ali ne i smile sa toga servera ili what. Bu se revolucija digla pod mus Šta falilo starom? Ok jednostavnije sad moderatorima ali gdje je litlle me?
Zadnji uredio VuKi : 29-07-2005 u 17:43
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
vuki, ne znam stvarno sada o čemu pričaš, evo samo zbog tebe sam prebacio svoje postavke na WYSIWYG editor, otvorio IE (jer se FF srušio na tom prevlačenju, probat ću još jednom) i sa tvoje spomenute stranice prevukao smajlija i evo čuda - prikazan je! e, sad jel ti mene zajebavaš, ja ne znam, ali to što si rekao da ti je do sada radilo radi i sada
evo stavim još jednog smajlija:
edit: sa FF baš i ne radi, u biti me ne čudi pretjerano, drag&drop i tako nije tehnika na webu... to je vjerojatno neki IE dodatak, a u IE-u radi i dalje kako je radilo i prije...
Bookmarks