Poslano![]()
Imam ogroman problem, a to je da sam nekidan kupio modem U.S.Robotics, model USR 263090-OEM, i ne mogu ga instalirat, Win XP mi ga nece pronac, a dobio sam ga bez drivera. Na U.S.Robotics stranicama nema tog modela, skinuo sam sve drivere sa njihove stranice (2 vrste ) u nadi da ce odgovarat, ali ne ide. Trazio sam preko Google-a, ali nisam nista pronasao. Pa MOLIM ako itko ima taj modem ili uspije negdje naci drivere da mi ih posalje na zerobravo@gmail.com. Bit cu mu jako zahvalan!
Poslano![]()
iPhone 5s 16 GB
Nesto mi email javio da nije poslao. Evo ti tu
http://rapidshare.de/files/6179462/3090_2k_xp.zip.html
iPhone 5s 16 GB
ja imam isti modem i windozi ga uredno instaliraju, uopće ne koristim origigi drivere!...jel ti modem uopće u device manageru?...
kad se digne uvodna slika windowsa, kaze da je nasao novi hardware, i hoce ga instalirat(found new hardware), ali nikako ne uspijeva ni sa opcijom advanced ni recomanded, dakle nit ga mogu windoesi instalirat, a da ja napravim "from specific location", nemam drivera. probat cu ove drivere od imatica pa javim.
ako ti napiše driver not digitaly signed, stisni contiue anyway ili proceed with instalation!
evo ga rijeseno. posebno hvala imaticu sto mi je poslao drivere. sve radi kako treba.
Bookmarks