Koja graficka nizeg cjenovnog ranga(300-400kn) je solidna za cisto gledanje filmova i igru ponekih auto simulacija i da je TV-out tj slika na tv-u bolja?
Jel valja sta ovo?
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1101126
Koja graficka nizeg cjenovnog ranga(300-400kn) je solidna za cisto gledanje filmova i igru ponekih auto simulacija i da je TV-out tj slika na tv-u bolja?
Jel valja sta ovo?
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1101126
pretpostavljam da ti treba agp.
valja ali daj ipak skupi jos malo para i ubodi nesto, bar malo skuplje
ati radeon 9550 (490kn)
ati radeo 9600XT (790kn)
ili
nVidia GeForce 6600LE (750kn)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam uzeo ati radeon 9550 i super sam zadovoljan i preporucujem ti ju. za te pare je super kartica
iPhone 5s 16 GB
potpisujemIzvorno postao imatic
![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Sta znaci ovo SE? A i ma i jeftinijih 9550
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1179
VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon 9550 128 bit, 128 MB, tv-out - 457 kn
VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon 9550 128 bit, 256 MB, tv-out, DVI- 533 kn
VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon 9550 SE 64 bit LR, 128 MB, tv-out - 419
Ove 3 imas u HG Spotu, ja sam uzeo ovu prvu, a SE oznake izbjegavaj, jer su one slabije
Uzmi kao i moju ili cak ovu malo jacu i neces pogrijesiti
iPhone 5s 16 GB
Uzmi prvu, druga je 256mb a to je samo marketinški trik, tj. radi sporije od prve, a treća je najslabija tak da nju nemoj uzimatIzvorno postao imatic
Izbjegavaj ATi 92x0 seriju, sve HyperMemory i TurboCache kartice, starije nVidia graficke te SE i LE verzije grafickih.
Preporuka - Uzmi ATi Radeon 9550, no sa 128-bitnom memorijom.
Preporuka ti je da uzmeš karticu sa hardverskom podrškom za dx9 pošto će ti "trebati" za Windows Visu...
...npr. Radeon 9600XT...Izvorno postao gog
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
lool 256mb pa sta seru oni , ko to moze iskoristit .. nikad nebi na tak nekaj pao.
pa može se iskoristit npr kod geforce 6800gt ili kod x800xl, al ona ima 256ddr3 memoriju gore i to radi kak treba, a ove slabije kartice s 256mb su sporije od onih s 128 jer ih to jednostavno "guši" i nerade kako trebaIzvorno postao Gruntovčan
Izvorno postao Gruntovčan
Sta sad ti trazis 256-ticu?Izvorno postao Tommek
Hitno preporučite grafulju!!!
256MB mora imat i cijena do oko cca 1200-1400Kn... u jutro hitam u Ve-mil
Hvala svima na velikoj i hitnoj pomoći! Možda da drugi put postavim pitanje u chataonici, možda bi i dobio kakav odgovor!?.....a možda su u šumi...Izvorno postao tomo
Koji vrag tako hitno ideš potrošiti 1400 kn na karticu? I nemožemo ti nešto preporučiti kada ne znamo kakav ti je komp, imaš AGP ili PCI-E itd.
Kresoml, ja bi ti isto preporučio 9550. Već sam ju preporučio nekima koji su sasvim zadovoljni.
Ako ti se budget malo poveća uzmi si 9600pro(ak ih ima još) ili 9600xt, sasvim dobro za cijenu koju je.
Hvala, mea culpa.....trebao sam PCIe grafulju! ploča je asus soc.939 proc 3000+ A64......odlučio sam se na ćoravo za 6600GT, nadam se da nisam fulao obzirom da dugo nisam pratio grafulje, a i ne igram igrice, već je to za frenda. thnx anywayIzvorno postao Teyec
![]()
Zanima me da li ova kartica ima hardverski dx9 i što mislite, da li se isplati.
Nije loš odabir na kraju.
Dark, izbijegavaj tu grafičku. FX5200 kartice su fulani model. Njihove performanse u DX9 naslovima su tolko loše...
Imaš i bolje za tu cijenu.
Bookmarks