dali si nešto dizao u javi ?
dali si nešto dizao u javi ?
dobar grah daleko se čuje
Instalirao sam Java Run Time (cini mi se da se tako zove)... fajl nosi ovaj naziv j2re-1_4_2_01-windows-i586-iftw mozda je do toga?
Evo i jedno pitanje,jel u SP2 ima Java?
Sta mislis da deinstaliram tu Javu?Ali koju onda instalirati?
nemam pojma što da radiš znam da java zna sa nekim kompovima napravit harare poput ovog. probaj deinstalirat i ponovno instalirat a uz to malo proguglaj.
dobar grah daleko se čuje
Videcu da nesto uradim,ovo me sad strasno nervira.... e sad kad bih znao da je 100% do Jave (jer instalacija mi traje 45 minuta i to online... a na modemu sam)
pa imas i za skinuti verziju na desktop (bez online instalacije)
https://jsecom16.sun.com/ECom/EComAc...D19240DB81ADF0
iPhone 5s 16 GB
I meni se to nekad pojavi kad palim neki prog. ali jako rijetko!
Nikad prije to nisam imao a najbizarniji slučaj je bio da se pojavilo kad sam htio isprazniti rec. bin..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja nikako ne uspevam da se registrujem tamo (gresim negde)Izvorno postao imatic
Koliko je to Mb?Jel moram deinstalirati ovu verziju sto imam?
Inace i meni se ova poruka prvi put pojavila kada sam hteo da ispraznim recycle bin.... (na desni klik)
Evo ti direktni link, samo desna tipka save as...
ima oko 15 MB
Makni staru verziju pa onda stavi ovu
http://192.18.97.244/ECom/EComTicket...ows-i586-p.exe
iPhone 5s 16 GB
Nazalost... nije Java u pitanju... deinstalirao sam je pre dva dana... Ko zna sta je u pitanju?Dal je moguce da je neki hardver,mozda memorija?Ili da nisam HD pogresno prikljucio?A opet,kad razmislim,lepo pise Application error![]()
Moe osobno misljenej ej da ti je komp poludio , da nemres to nikak sredit osim da pregazis windovse.
to ti na mojoj socijali doma (1,4 ghz 256 ddr)traje 50 minuta , mislim da ti se fakat isplati.
Zar se mora jos nesto dodati...Izvorno postao Gruntovčan
Mislim da se to krpati, ali to ti je onda: "Drz vodu dok majstori...", format, i nova instalacija windoza i ostaloga jedino je pravo rijesenje!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Izvorno postao Pinocio
mislim da ti je memorija u banani,daj probaj nabavit neku
drugu pa isprobaj jel radi.....
ha! ja prije 2 tjedna instalirao taj j2re jer mi treba za fax. i od tada svakih cca 10 minuta upravo taj error, za sve zivo. najbizarniji slucaj, prikapcanje mreznog kabela. deinstalacija ne pomaze, uzdam se u formatiranje, a neda mi se jer je laptop. a i onda cu ponovo morat instalirat tu javu jer mi treba. evo opet sad. srecom se Opera nije srusila!
Grunt,ali ja sam pre 4-5 dana instalirao novi Win... zar se ne secas da sam pisao o tome?
Damgol,a zasto onda pise application error?I od koga da nadjem SD Ram sada
Cuo sam za neki program za testiranje memorije.... ali cu najverovatnije kupiti novi komp.,koliko vec sledeceg meseca....
Inace,Grunt,nemoj da ja pocnem pisati... o svojoj konfi... ja sam na 1.2 GHz
Probaj malo napravit "DISK DEFRAGMENTER" da se fajlovi malo posloze!
Program se zove Memtest i možeš ga skinut ovdjeIzvorno postao Pinocio
![]()
Bookmarks