Niko nikad nije cuo za Warcraft odlicno.
Igrali ko World Of Warcraft i gdje se ima downloadirat.pls u nas ovdje nema
Niko nikad nije cuo za Warcraft odlicno.
ne da nije cul nego ovo nije warez forum![]()
wow je odlicna igra..ali najveci gust ju je igrati kad imas full verziju i igras sa pun ***** ljudi ..a ne na piratskim serverima gde na jednom serveru imas 150 ljudiD
Hy, imam ja tu igru, ali u nas u BiH nema kupiti orginal igricu zato mi ne govorite kako je najbolje ogrinal igrice igrati ali neka...
I sad neznam kako napraviti da igram na nekom serveru, jel mi netko može to opisati, imam ja milijun nekih crackova i nekih servera lai nemam pojma kako ih aktivirati (svi su mi dosli na DVD-u s igricom) i kad probam upaliti igricu on skida neki update, kad ga na kraju skine traži auterification code, a ja to nearavno nemam, tj. nisam nesto dobro napravio, nisam neki crack ili server fino podesio, plizz help???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ako treba ja mislim da ima ovdje igra za skinut!
KLIKNI ME
neznam napravit online zato sto mislim da se placa al nisam siguran posto ni ja jos nisam dobijo al uskoro cu
ja sam igrao na altaru (priv. serveru) i igra mi se toliko svidjela da cu kupit original i igrat na origigi serverima! Jest da je skupa, ali se isplati!
Ja sve i da hocu (a bih) kupiti orginal igricu ne mogu jer fuckin BiH nema niti jedne orginalne igrice. Ja mislim jednie orginalne igrice u BiH su dvije igrice sto sam ja donjeo iz ZG![]()
Ja igram vec negdje 5 mjeseci i kupujem bonove,zakon mi je igra...btw igram na hellscreamu![]()
whatever
a sta se radi u toj igri? koi je vas posao?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
klati alijancu(ako si horda) ili obrnuto..ma imas pun qrac stvari kaj mores radit..od odlaska u instance..pa do poslova kaj radis...pa zajebavanjaitd itd itd...nikad dosadno
igra je strategija svih vremene
Jeli ovaj World of warcraft 3d imam ja nekih slika u hackeru isto one mmorpg ono preko neta sto se igra. Ja sam je nabavio na DVD-u pa mislim da je to malo puno za strategiju???
Nisam ja nikad upalio igre, nabavio je i ne mogu igrati, pokusavao sam upaliti ali nece, ako itko znao kako otici na neki hackerski server ili koji crack nabaviti pliz help![]()
nebi to kupio ni da mi je zadnje u zivotu,igra mi je ful tapija.to je moje misljenje,evo upravo sam skinuo F.E.A.R mp demo...probajte to,nije da je nesto,grafika je super i ima svojih gusti ali meni je i to dosadno jer me podsjeca na quake3...
![]()
Ma odlicna je to igrica, je da je nikad nisam imao ali cim je idas sa milijunima drugih ljudi mora biti dobra. Inace sranje je sto trebas placati mjesecnu pretplatu nekih cca. 120 kn, a uz to moras imati i original igricu pa kad sve to izracunas ispadne malo puno. A igra je MMORPG znaci "role playing game".....a ne strategija...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
ok onda greska.uglavnom je dobra a to placane je sranje
massiv multiplayer online role playing game...Izvorno postao VandaL
![]()
ja sam igrao igru na privatnim serverima, ali to je sranje....
.....cute but psycho.....
Ja igram WoW original n a serveru rangaros(tak nekaj) i Zenedar
PA kakva je? Koliko placas mjesecno a koliko je dosla igrica?Izvorno postao Nazif
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Igrica je dosla 340 kn mislim a placa se po 2 mjeseca oko 200kn![]()
whatever
lol toliko to je ngdje oko 55 km svaka 2 mjeseca.lol
ja nebi placo u dva mjeseca toliko
a neki ko ja bi![]()
Ljudi na kojim serverima igrate?? ja sam na Dragonblightu! Mogli bi napravit neki CRO guild
Bookmarks