Dakle, kako namjestiti da mi signal za alarm (i evente) ne funkcionira kao Increasing vec na najjace, odnosno onako kako je u profilu namjesteno?
R1D011
prgCXC125504
Hvala!
Danijel
![]()
Dakle, kako namjestiti da mi signal za alarm (i evente) ne funkcionira kao Increasing vec na najjace, odnosno onako kako je u profilu namjesteno?
R1D011
prgCXC125504
Hvala!
Danijel
![]()
DanijelL
Na T68i se ne može, a kako je soft sličan s T300 vjerujem da se ni na njemu ne može... izgleda da u SE 'increasing' alarm stavljaju po defaultu.
Ako hoćeš pojačati efekt za alarm narihtaj neku prodornu i piskutavu melodiju koja i na tiho zvuči jako. Također i vibru možeš staviti uz zvuk za alarm pa ako ti telefon stoji na kakvom stoliću kraj kreveta (tvrdoj podlozi) kad počne skakati po stoliću i piskutati nema šanse da se ne probudiš u jutro.![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hmmm! A bas sam mislio da sam sretni prebjeg u SE vode... Nakon S45, koji je imao definiranje ama-bas-svega ovo mi bas i nije neki napredak
![]()
Za razliku od Siemensa, koji Increasing ima vremenski definiran, na SE je on odredjen defaultnim trajanjem melodije (dakle: melodija je piiii-piiii, i svaki sljedeci piii-piii se pojacava). To je, srecom, tako, pa sam slozio posebnu melodiju za alarme koja se sastoji iz jednog jedinog tona, i to cini mi se f2 polovinka. ALI TO NIJE ISPRAVNO RJESENJE!!! To je samo ublazavanje problema...
Anyway, hvala na infou da se to na fckng SE ne moze.
![]()
![]()
DanijelL
Da, SE ima svojih bisera ali ga svejedno volimo!
Mene najviše smeta što je samo jedna melodija za poruke tj. bip, click i silent ili vibra, a nemogu se za poruke staviti bilo koje melodije koje se koriste za zvona. I tiho je to SMS bipanje. A tu je i spor soft (koji je po meni jedan od najpreglednijih i jednostavnijih softova).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
TAKO JE ZIVIO SEPoslao: whiteboy
Da, SE ima svojih bisera ali ga svejedno volimo!
Mene najviše smeta što je samo jedna melodija za poruke tj. bip, click i silent ili vibra, a nemogu se za poruke staviti bilo koje melodije koje se koriste za zvona. I tiho je to SMS bipanje. A tu je i spor soft (koji je po meni jedan od najpreglednijih i jednostavnijih softova).
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks