Može li mi netko odgovoriti na ovo pitanje. U mobitelu pod igre imam opciju za download, a kad se spojim na vodatel, prvu stranicu s igrama učita, a nakon toga napiše da za moj tip mobitela nisu dostupni sadržaji iz kategorije download igre.
Može li mi netko odgovoriti na ovo pitanje. U mobitelu pod igre imam opciju za download, a kad se spojim na vodatel, prvu stranicu s igrama učita, a nakon toga napiše da za moj tip mobitela nisu dostupni sadržaji iz kategorije download igre.
I sta ti nije jasno?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
U uputama za mobitel mi piše da se mogu downloadati igre.
Da li postoji neki drugi način, npr. s PC-a?
Mozes ih i downloadati ali ocito ne sa tog site-a.
Naravno, mozes prebaciti igre i preko pc-a. Za to ti treba kabel ili IrDa i neki program tipa Mobile Phone Manager
Kud se spajaš? Na vodatel? Da nisi nešto pobrkao?
Ako misliš na Vodafone onda u biti se strpi dok gospoda iz VIP skuže da se iste igre mogu stavljati na niz mobitela.
Kad se spajaš na Vipov server on automatski prepoznaje sa kojim si mobom spojen i ako njemu u bazi piše da tvoj tip mobitela nije podržan za određenu igru neće ti dozvoliti skidanje. To što, bar kod Siemensa su igre kompatibilne unatrag (npr. CXV70 bez problema pokreće igre za M55, Sl45i,..., dok obrnuto baš i nede) gospodu iz Vipa nije uopće briga.
I na kraju, za cijenu 5-6 igri kupiš data kabel i prebacuješ si s kompa do mile volje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ma taj Vipov wap portal ima problema sa prepoznavanjem mobova... koju god igru probam kupit, uvijek javlja da nije za moj mob (i S65 i CXV70), dok lijepo na vipovom net portalu piše da jesu za te Siemense...Izvorno postao Sljaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gospoda iz VIPa nemaju ništa sa time jer se permisije za download sadržaja radi na razini Vodafonea i tek kada stigne odobrenje iz Vodafonea onda se telefon nađe na listi podržanih. A kako stoje stvari za Siemens seriju 70 nema niti jednog sadržaja koji bi se mogao spustit u telefon.Izvorno postao Sljaka
Tako je bilo i za SE K700i pa su skužili da u večini slučajeva igre ne rade pa su povukli telefon sa liste i sada postoje samo plan Karlovca i raspored tramvaja.
dobar grah daleko se čuje
A da ja umjesto gospode iz VIP-a objasnim gospodi u Vodafoneu kako npr. CX70 može pokrenut igrice i aplikacije za sve Siemense koji su do sad izašli na tržište ili bi to oni mogli sami napraviti. Uostalom, ako njima nije do njihove zarade ne vidim zakaj bi meni biloIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisu svi telefoni isti. Pa njima bi najlakše bilo stavit taj telefon na popis i gotovo. Sa svakim modelom se provode detaljna testiranja i tek kada ih telefon zadovolji onda se pušta na listu. Čak i nakon toga se pojave problemi i onda ljudi zovu SZK i gombaju se po par dana da bi se vratile pare na račun. To nikome nije u interesu. Ja sam recimo bio svjedokom da igra na istim modelima telefona i SWa radi na tva komada a na ostala tri ne radi, i šta sad. Skineš igru naplate ju plate autorska prava i onda ti nazoveš za dva dana i kažeš da ti igra uopće ne radi.Izvorno postao Sljaka
Pardon, mislila sam na vodafone.
Mobitel mi je CX70, a koja je razlika između CX70 i CXV70?
Evo samo ono jedan tip, oigrica za x65 verziju skoro sve (ako ne i mozda svaka) radi na svakom modelu x65 vrste i x70 vrste. Pa onda kad trazite igru, a imate m65 bolje upisite cx65 games, jer cx65 je hajmo rec "glavni" siemens ga u ove programe za x65 stavlja kao default i tako to, tj. prije ce vam naci igrica za cx65 nego za m65, a tek o nekim koji imaju kompleksnija imena CXV65dud, a opet igre od cx65 mogu na m65 i na sve druge x65 i x70 uredjaje.
Ispravite me ako sam se zajefrkao
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
cxv70 ima je brandiran na vodafone. Znaci ima njihove ikone u meniu, podesene shortcut-e na VIP portal i takve stvari. E, da... i zakljucan je na VIP
@blazzer, c65 i sl65 imaju nesto manji ekran, pa su nihove igre malo drugacije, ali rade i na ostalim modelima(onda naravno nece biti full screen)
Zahvaljujem na odgovorima
...uvijek smo tu da pomognemo...samo pitajIzvorno postao marisa
...
nadam se da su ti pomogli odgovori kolega, ali ja se jednostavno moram prikloniti misljenju Sljake kad kaze da je daleko bolji izbor kupiti jedan data kabel (vec za nekih 80.ak kn) i onda imas na stotine igrica koje mozes svakodnevno mijenjati na svom mobitelu bez potrebe da se spajas mobitelom online i na taj nacin trosis novce...
maraschino - PTICICA
...točno, a mi ionako za one novce, koliko bi platili 3-4 igre, kupimo data kabel, spojimo se na net za 1.80kn po satu i skidaj igre koje hoće i kakve hoćeš za svoj mob...Uostalom, ako njima nije do njihove zarade ne vidim zakaj bi meni bilo
I ja se slazem s time da je kabel puno bolja opcija, na internetu se svaki dan nadje stotine novih igrica, pa dolaze i nofi FW (koji su jednom donjeli 3d igre na cx65), dolaze programi, melodije, slike i sve to, a sve dobijes besplatno, pa skines na mob, pa ako ti se ne svijda samo pobrises i stavis nesto durgo i tako to. Fino i brzo, a ovako moras svaki put davati odredjene novce za download neke igrice, a mozda ti se nece svidjeti i dzaba bacene pare i tako to, a neznam zasto ja ovo pisem, kad samo ponavljam ono sto je vec napisano, hajde volim i ja malo pametan ispasti
, ali potupno se slazem da je puno bolji kabel, jer sve sto ima na Vipu, VIVI, MTV-u i sl. uvjek ima i na internetu, a s data kabelom sve je besplatno
![]()
@nered To je u redu, samo ta testiranja malo predugo traju.ako Vipu treba pomoć kod testiranja naći ćemo zainteresirane
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa evo valjda čitaju forum.
Ako ne, krajnje je vrijeme da počnu.Izvorno postao KaKaV NeReD
BTW u ovoj temi je rečeno sve bitno ovo dalje bi vodilo samo u chat za koji imamo određeni dio foruma, stoga![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks