previse...
U Rijeci,u GSM centru po cijeni 4999kn.
Malo je "viša"(cca.2 cm) od 7650 ali s obzirom na količinu opreme prolazi (kod frikova poput mene).Fora izgleda uživo.![]()
previse...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Too much and too ugly!:
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mobitel ima sve al je ruzan strasno,nebi dao 10kn za njega,ali kome se svidja...
Ljudi, ja imam to što imam, ali vjerujte da su to prevelike kante, ta 3650 je dakle još veća, bez obzira na mogućnosti kojih se čovjek zasiti zauvjek vam ostaju ti impozantni gabariti na koje se jednostavno nemoguće priviknuti.
Taj model treba preskočiti, čekati nešto manje i pametnije, recimo SX1 ili Z1010.
Bar ja tako mislim.
@coma_zgb - avatar autoportret?
@ivica - čini mi se da je netko jako zagrizao za Z1010...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
slika mog cucka!
coma jel to labrador ili se meni čini? Inače obožavam labradore!
Z1010 je zakon! E taj bi mobitel volio imati!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
šarplaninac,"malo" je veci od labradora!
I njih jako volim! Dapače, bio sam ko mali na šar-planini (bez zajebancije) na skijanju i šarplaninci su mi bili najbolji frendovi tamo! (a ko bi drugi nego čovjekov najbolji prijatelj)
ovaj ti nebi bio prijatelj ak te nezna,ima 80kg!di je tocno sarplanina, neznam jel mi pas srbin ili albanac!
Pogledaj mu putovnicu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Jesam, jesam, ne mogu ga dočekati.Poslao: dmi
@ivica - čini mi se da je netko jako zagrizao za Z1010...![]()
Daj mi onda neki sajt da malo promotrim taj hvaljeni Z1010,može?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Već sam vidio... NO COMMENT!
2 kamere?Pa kolko će to koštat?Osam soma kunića negdje?Iskreno nije mi se baš dojmio.Ostajem pri želji za V600.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
meni je interesnatan dizajn, ali neznam koliko je to funkcionalno??
maraschino - PTICICA
Ne zna nitko tko ga nema jedno 14 dana, pa ga upozna do kraja, i vidi koliko traje period privikavanja.
Bookmarks