http://forum.xda-developers.com/index.phpIzvorno postao KresoBukvic
Ovo ti je jako glomazni forum site koji ti omogucava i download, samo sto je za download potrebna free registracija. Pogledaj Magician forume (magician, magician upgrading i magician accessories) sigurno bus nasel sve kaj te zanima, ovo je ipak najbolji forum site na svijetu za MDA uredjaje. Ja sam s njega (izmedju ostalog) skinuo i Bluetooth fix za svojeg Compacta i od onda mi Bluetooth radi normalno. Ako ti Compact tu i tamo izbaci poruku "there is no BT hardware installed..." kad pokusas upaliti BT, onda ti to nek bude prva stvar koju ces skinuti. Mogu ti i na mail poslat (161 Kb), ak ne bus mogel naci (site je zbilja ogroman). Imas tu i skinove za qwerty tipkovnicu, dialpad skinove, najnovije ROM-ove, i jos dosta toga.
Sto se tice kamere, tu te moram razocarati jer ona mrdanja vrijednosti saturacije, osvjetljenja itd (po uputama iz foruma) u registry-ju meni nisu pomogla bas nista. Iako ima nekih ljudi koji tvrde da kod njih vise nema "snow efekta" kod snimljenih fotografija, ja u to necu vjerovati dok ne vidim vlasitim ocima. BTW. ja sa sam super zadovoljan kamerom na Compactu, slike su veoma dobre; jedino je uvijet za dobru sliku - dobro suncevo svijetlo![]()

Odgovori uz citat
). Imas tu i skinove za qwerty tipkovnicu, dialpad skinove, najnovije ROM-ove, i jos dosta toga.

.
, još samo fali onaj plavi ekran

Bookmarks