Ja sam skinuo tu stvar, ali je nisam imao prilike isprobati.
FireFly 1.4 - besplatni Internet telefon
Zagreb, 31.03.2004. 20:45 (VIPnet)
Pored korporativnih rješenja i prodaje USB i LAN VoIP telefona tvrtka Virbiage nudi i mogućnost besplatnog online telefoniranja.
Među proizvodima i uslugama australske tvrtke Virbiage nalaze se rješenja za korporativne primjene, kao i opipljivi komadi hardvera, poput USB i LAN telefonskih uređaja za Voice-over-IP komunikaciju, no širem krugu korisnika najzanimljiviji će biti besplatni Internet telefon, točnije softphone aplikacija za P2P razgovor.
U moru sličnih programa i aplikacija kriteriji se uglavnom svode na izbor najjeftinijeg rješenja, a kako se Internet telefonija koristi ponajviše za razgovore s inozemstvom, zbog podrazumijevajuće uštede, tako će upravo cijene brbljanja s pojedinim zemljama uvjetovati konačan odabir.
Međutim, FireFly se iz spomenutog mora programa izdvaja prvenstveno cijenom. Naime, instalacijsku datoteku veličine 1,78 MB skinut ćete "za čas", a svaki daljnji trošak korištenja programa sadržan je isključivo i jedino u obliku cijene korištenja pristupa Internetu kod vašeg pružatelja takvih usluga (ISP). Proizvođač FireFlyja ne naplaćuje download, registraciju niti korištenje, pa je razgovor i s najudaljenijim lokacijama moguć po cijeni već spomenutog pristupa webu
Ja sam skinuo tu stvar, ali je nisam imao prilike isprobati.
pa ja i moj frend razgovaramo putem windows messengera po cijeni pristupa na web
@dark i ja isto...![]()
znam da je stara tema ali sad sam se zainteresirao za pozive preko interneta pa me zanima kako sve to funkcionira i koji je najlaksi besplatni nacin?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
skype rules pričam s rođacima iz makedonije
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ok skinio sam vec skype,samo da vidim dali sam dobro razumio,
pc-pc veza je besplatna dok se pc-phone placa?
nista nije besplatnoIzvorno postao alcatraz
, za pc-pc placas internet a pc-phone dodatno naplacujes.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ma na to sam mislio ali se nisam dobro izrazio.
PC - PC for free, sve ostale opcije placas!
Sucelje i nacin instalacije i funkcioniranja je najjednostavniji koji sam vidio!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ma google talk rules!
Probao sam i njega i ipak bi dao prednost Skype - u!Izvorno postao damgol
Na Googleu su mi se cesce javljale smetnje i sumovi!
Mozda je to samo kod mene bio slucaj, ali eto i to je jedno od iskustava!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...te da pogodim - skoro svi imate DSL, jel tako...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
![]()
![]()
Ha, nego...
Skype provjereno radi bez vecih problema i na jednom kanalu ISDN - a (ja isprobao), dok se to za google talk bas i ne moze reci (jos jednom ponavljam prema mojim iskustvima)!
Ja koristim google talk i savršeno zadovoljanZadovoljan sam zato što nije kičav (kao icq) jednostavan je i djeluje poslovno, i naravno zvuk je super.
![]()
Seriously?
Bookmarks