pa uvijek mozes se prebacivati izmedu tarifnih modela bez produzenja...
Počinje od 12. 09. 05.
NOVI PRETPLATNIČKI TARIFNI MODELI
VIPnet svojim pretplatnicima također omogućava jedinstvenu pogodnost - razgovore za 0 kuna po minuti prema VIP.friends broju i to kroz pretplatničke tarifne modele VIP Start 0, VIP Plus 0 i VIP Extra 0.
Novi tarifni model VIP Start 0 uključuje mjesečni iznos od samo 50 kuna koji se može potrošiti za pozive u VIP mreži. Svi pozivi se, nakon potrošenog mjesečnog iznosa u VIP mreži, obračunavaju po cijeni od 1,50 kuna, dok su pozivi prema ostalim mrežama od 7 do 19 sati 3 kune, odnosno od 19 do 7 sati 2 kune.
Postojeći tarifni model VIP tarifa 0 mijenja naziv u VIP Plus 0 bez promjena cijena. Taj model, dakle, uključuje mjesečni iznos od 100 kuna koji se može potrošiti za pozive u VIP mreži. Svi pozivi se, nakon potrošenog mjesečnog iznosa u VIP mreži, obračunavaju po cijeni od 1 kune, a prema ostalim mrežama od 7 do 19 sati po cijeni od 2,90 kune te od 19 do 7 sati po 1,90 kuna.
Dosadašnji tarifni model VIP poslovna tarifa 0 postaje VIP Extra 0 za privatne korisnike - 'freelancere'. Kao i dosad, model podrazumijeva mjesečnu naknadu od 200 kuna s uključenih 100 minuta razgovora u VIP mreži. Taj tarifni model ima najatraktivniju cijenu poziva unutar Hrvatske od samo 1 kunu po minuti.
Svi modeli uključuju obavezno trajanje ugovora od 12 do 24 mjeseca.
Ako vas zanima još http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=297961
E sad šta je tu kul, nazovem ja i pitam dali mi koji smo na dosadašnjoj tarifi 0 možemo prebaciti na ovu nižu od 50kn. Kaže služba za korisnike: MOŽE i to bez ikakvog produženja ugovora za one koji su pod ugovorom o nekom određenom minimalnom trajanju pretplatničkog odnosa. U ponediljak idem u vip centra da se skalam na ovu od 50kn. Super stvar![]()
pa uvijek mozes se prebacivati izmedu tarifnih modela bez produzenja...
Nemožeš! Ako bi se htio prebaciti na neku od tarifa koja nije tarifa 0 trebao bi dužiti ugovor za min. 12 mj.Izvorno postao khideg
a bas sam jucer uzeo tarifu 0 (onu od 100kn mj pretplate)!!!
dakle ja mogu bez problema i naknadnog placanje/produzivanja ugovora sa "vip tarife 0" na "vip tarifu 0 plus"? coool...
Zadnji uredio cime : 10-09-2005 u 09:54
ma gluposti! naravno da mozes, bartic mi se prebacio sa WIP.smart S na VIP tarifu 0 bez produzivanja i bez ičega...Izvorno postao jay
Ne čitaš me dobro. Dosad se nisi mogao prebaciti s tarife 0 na neku drugu bez produženja ugovora, a obratno se moglo.Izvorno postao khideg
a sorry. vjerojatno je tocno.
u T-mobile-u se mozes prebacivati sa tarife na tarifu kad god oces
pa i ne baš! ako potpišeš novi ugovor na 12 mj recimo, tek nakon 3 mjeseca možeš ići na nižu pretplatu..a mislim da imaju i godišnje ograničenje besplatne promjene pretplateIzvorno postao nascar
ja mislim da ne mozes na nizu, samo na nizu.ili ako se prebacis na visu, ne mozes se vratit na nizu.tako nesto.Izvorno postao Inovator
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Navod iz uvjeta: "12. Pretplatnici tarifnih modela VIP Start 0, VIP Plus 0 te VIP Extra 0 mogu razgovarati 1000 minuta prema VIP.friends broju uz 0 kn/min. (plus 10% tolerancije - maksimalno 1.100 min.), a nakon toga će im pozivi biti naplaćeni prema cijeni poziva unutar VIP mreže za pojedini promotivni tarifni model"
1000 minuta??? daj link tog uvjeta?
evo ti za VIPme pravila
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=297999
a evo i za pretplatu
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=9...&idnews=297954
dobar grah daleko se čuje
evo linka: http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=9...&idnews=297954
Evo sad nisam mogao odolititi i nazovem ja njih... i kažem smažem kruh maslo mažem... ja sam potpisao na staroj tarifi nemožete vi to meni ukinuti, moje neograničeno razgovaranje, po ovom novom imam samo 36-37 minuta razgovora dnevno s friendom, ma šta nerealno korištenje, bit ću vampir i posisat ću vam sve besplatne minute svijeta, nije red, mogu li raskinuti ugovor, ma šta ja trebam platit netrebam ništa platiti, sredite to... "pričekajte trenutak hvala"... i čekam ja, brada mi narasla, a šugave mjuze za čekanje cap cap "Gospodine, evo sad sam provjerila, nema nikakvog ograničenja." Hm,... pravila na stranicama vipneta jasno govore o 1100 minuti džabe, a nakon toga mi muzete kravu! "Postoji odjel koji će kontrolirati, nadzirati, upozoravati i sprječavati zloupotrebu ove mogućnosti, dakle u slučaju da netko nenormalno troši resurse" (naravno ona nije to rekla ovako lijepo kao ja sad) Pa eto vidite da ima onda ipak ograničenja razgovora. "Da, ali..." ma uredu hvala na informacijama doviđenja.
Ja im nebi vjerovao na riječ. Uvjeti su više nego jasni, a sustav vjerojatno isprogramiran za naplatu. Sami odlučite.
gledaj postoji puno stvari u ugovoru na koje ne obracas paznju. mogu te recimo u svakom trenutku nazvati i zatraziti prijevremenu naplatu ukoliko se primjeti povecana potrosnja i ako im ne platis CAP. ima hrpetina drugih stvari. i naravno u ugovoru koji si potpisao stoji da imaju pravo promjene tako da si se i sa time složio![]()
Ma znam pričali smo o tome, ali sam ja ovde glumio prosječnog korisnika i eto dobio zanimljiv odgovorIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
o cem vi pricate? moze netko laicki to objasnitit?
jesu ti uvjetei vrijedili i za stari VIP tarifu 0?
kolko vidim 1100minuta je 18h
a ja mislim da sam ja prico vise od 18h mjesecno pa mi nisu nista naplatiti?
Zadnji uredio khideg : 12-09-2005 u 13:08
ma ne uzrujavaj se nego prebroji jel imas dosta za pivu
BTW stare tarife 0 nema vec 13 sati i nekih 20 minuta tako da zaboravi.
ma j.. ja njih... znam sta sam potpiso..
potpisao si da se slazez s tim da oni mogu promjenit uvjete ako se ne varam![]()
a sto je najgore... ma dobro vidit cemo kak ce biti.
sad nazvo korisneke i pravio se da nemam pojma o tome:
bla bla..
pito jel imam kakvih ogranicenje u razgovoru s VIPme
ona: NEMA APSOLUTNIO NIKAKVIH OGRANIČENJA MOZES PRICATI 0-24H
JA: mogu pricati 0-24 a da mi nista ne naplatite noo stop cjeli mjesec
ONA: DA.
Ja: a na internetu pise nesto o 1000 min mjesecno...
ona: to smo samo napisali dok ne vidimo kako ce se odvijati situacija, tj koliko ljudi ce to koristiti, i koliko ce namm biti opterećenje, u biti NEMA ograničenja u pričanju!
Izvorno postao khideg
zanimljivo....podosta neprofesionalan pristup VIPovaca, moram priznati... sitem "rekla-kazala" .
da sad je moja cura zvala isto to...i njoj kaže:
ona: postoji ipak 1000min ali samo za ZLOUPORABU
Cura: sta je zlouporaba?
Ona: Ne znamo, ali nama su objasnili da je to kad neko koristi liniju za namjerno optrećinjae njihovog sustava ili ne koristi za pravi razgovor već da bi prouzrokovao probleme u sustavu!
e sad vi meni recite tko je tu lud!!!!
Izvorno postao khideg
to je ono kad u biti nepričaš nego samo mjeriš trajanje baterijebeen there, done that
![]()
Bookmarks