pogledaj ugovor koji si potpisao, sve piše![]()
molio bi cjenjene forumase za cjenjenu informaciju, da li se raskidanje pretplatnickog odnosa naplacuje? i gdje se moze napraviti to, u bilo kojem vip centru?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pogledaj ugovor koji si potpisao, sve piše![]()
kakav ugovor? nisam potpisivao nikakav ugovor... ili jesam, nesjecam se
e ******, ti ko da si pao s druge planete. Ako imaš pretplatnički odnos onda si ga nekako morao ugovoriti s VIPom odnosno potpisati Ugovor.Sada ovisi ali si ga iskoristio u kakvoj promociji tipa jeftiniji telefona i onda 12 ili 24 mjeseca nastavak pretplate. Ako je nešto od toga obavezan si plačati pretplatu (ili kako to operateri popularno zovu mjesečnu naknadu) do isteka ugovora.
Ako pak nisi iskoristio nikakve pogodnosti onda možeš raskinuti bez naknade.
Napiši koju pretplatu imaš pa će biti jasnije.
dobar grah daleko se čuje
nemoze ako je uzeo na 12/24 mjeseci. uglavnom, sve ti pise u ugovoru, nije valda da si bacio takav dokument?Izvorno postao KaKaV NeReD
ne, namjerno nisam uzimao mobitel kod njih povoljnije samo zato da nemam ugovor na 12 ili 24 mjeseca. dakle nemoram nista platit. thanks. prelazim na tele2. see you there
pa dali sam ja to napisao? Pročitaj: ako je produžio ili potpisao ugovor uz neke pogodnosti onda nemože raskidati Ugovor, a ako nije vezan uz jeftiniji aparat onda može, ali je minimum 3 mjeseca što sam zaboravio napisati.Izvorno postao igl
dobar grah daleko se čuje
Killa, kamo se ti pak žuriš? Daj neka prvo oni krenu sa radom, pa se seli. Tak ti je svejedno kad nisi vezan na 12/18/24 mjeseca.
killa ima jedna zgodna stvarčica - služba za korisnike. oni vole kad ih se nazove i postavi im se koje pitanjce...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma samo sam htio pojednostavit, NHF!Izvorno postao KaKaV NeReD
vi ste postali uzasni.al sta je najgore ekipa je i na drugim forumima postala takva i to me zivcira. ja dodjem, trazim pomoc, netko pomogne a netko me posalje u PM da sta otvaram topic da ***** ljude. pa jel forum tu da bi ljudi potrazili pomoc ili je forum tu prvenstveno radi bezveznih tema kakvih u chataonici i po forumu ima kolko oces i da bi ljudi glumili da se smiju tome.
jel moji topic tematski vezan sa podforumom? je. u cem je onda problem. ako je ovo sluzbeni forum od jednog takvog magazina kao sto je mobil koji se prvenstveno bavi telekomunikacijama onda VI trebate biti helpdesk. medjutim meni nije problem nazvat vip sluzbu za korisnike. ali zasto da onda ostali korisnici otvaraju razne topice vezane uz probleme kad takve informacije isto mogu dobit preko telefona... mislim da ovo nije nepotrebno otvoren topic, uvijek ima ljudi koje ce zanimat ista informacija koja je mene zanimala, no sto to vrijedi kad ce ta osoba otvorit novi topic za svoj problem, rijetko tko ce se posluzit trazilicom. al ja sam barem user sa najmanje otvorenih topica od svih vas
Zadnji uredio flOoKi : 03-10-2005 u 23:35
samo da ovo iskomentiram - GLUPOST. Nismo mi helpdesk nit to 'moramo' bit. Mi smo tu da održavamo forum, a ČLANOVI foruma su tu da si međusobno pomažu. Mi teoretski niti ne trebamo sudjelovati u bilo kojoj temi, a kamoli biti helpdesk. Bitno je da sve održavamo.Izvorno postao flOorKilla
Mislim stvarno killa....
Anyway, odgovoreno ti je i to u detalje, zar ne? I nitko nije rekao da je tema glupa.... čak ti je data i informacija gdje se dodatno možeš raspitati o svojoj pretplati (SZK). Živciraš se bez razloga.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa dobro mozda sam malo pretjerao. ali upravo to- clanovi foruma si medjusobno pomazu![]()
slažem se da ste lika iznapadali koda pita "zasto nemoguprimat poruke dok je ekran crn i nis ne pise"
mislm ono...ovo je zanimljivo pitanje, iako neam pretplatu , zanimljivo je to na kolko te zapravo bezu.
ja imam još jedno 4 godine pretplate pa ću se onda možda prebacit na tele2Izvorno postao flOorKilla
jer će tek onda on u stvari i imati 90-100% pokrivenosti a ne kao sad 5-10%![]()
Kak tak puno?
pa jedan mob,pa drugi mob i uskoro treći mob na 24 mjeseca....
pa čekaj, koliko jedna privatna osoba može uzeti ugovora na sebe??Izvorno postao damgol
A i čemu toliki uređaji?
ma boli njih briga koliko važno da produžuješ povjerenje.....Izvorno postao Inovator
a čuj malo koristiš pa prodaš ili pokloniš nekome kad ih dobiješ gotovo badavaIzvorno postao frish-KI
Samo to, a da budeš vezan za neki ugovor godinama...? Hm...
Pa u čemu je problem? Ako si zadovoljan sa operaterom čemu mjenjati. Ja sam već dvije godine pretplatnik i zadovoljan sam i ne mislim ga mjenjati i kad god je neka akcija uzmemo mobitel/e. Sad ćekam da se pojave nove nokije u vipu i kupujem ga sa vip.club bodovima i produžujem ugovor za 24 mjesecaIzvorno postao frish-KI
pa ja sam sa svojom pretplatom prezadovoljan
i bez obzira na sve sumnjam da ću je ikad prekinut!
mozes ukiniti,ali ak si vezan moras platiti pretplate preostale.
Bookmarks