dobijes to za nekih 100 kn, to je veoma prihvatljivo, meni su tolko naplatili (25 KM)
pozdrav ljudi ... imam jedno pitanjce..
zablokirao mi se sx1, pa ga moram dati u siemens da mi ga odblokiraju...e sad je pitanje, dali znate neku jeftiniju soluciju kod nekoga da ga odblokiram ili pak neki software ili tako nesto, bio bih jako zahvalan... neda mi se davat vise love ako to dobijem za manje.... :bunny:
dobijes to za nekih 100 kn, to je veoma prihvatljivo, meni su tolko naplatili (25 KM)
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Platis na netu (recimo PayPalom) nekom s GSMFORUMA (forum.gsmhosting.com) da ti posalje kod... Koji se generira preko tvog IMEI-a...
Na forumu je osoba registrirana pod nickom FREEMAN, nadji njegov ICQ i javi mu se, mozda ti da i besplatno...
Forumaš godine :)
Jel ima negdje kako sam izgenerirati master code???
To bas i nije tako kod Siemens-a... Naime kod se ne moze generirati samo preko IMEI broja, jer Siemens to ne radi kao Nokia i neki drugi modeli... Ali se moze preko IMEI-a doci do koda iz baze podataka kaja nije dostupna svima, i moze se dobiti iz samog moba (teoretski) preko određenih eeprom blokova, ESN-a, i naravno IMEI-a...Izvorno postao sezam-picika
naravno da uvijek ima ljudi koji imaju pristup tim podacima, kao sot je Freeman, pa pokusaj...
maraschino - PTICICA
hvala svima![]()
Bookmarks