Odi u servis i pravi se glup i nemoj reci da ti je bio ustekan dugo...Izvorno postao Gruntovčan
zadnjh mjesec dana imam praxu ostavljat punjac konstantno u struji , I kad se mob ne puni.Danas isto . vratim se popodne doma , vidim na linije svi znakovi koje moze prikazat odjednom :retard – shvatim da je nestalo sstruje.stavim mob punit I nece!!! nece I nece.promjenim uticnicu opet nece.
otisi od bratica uzmem od njega punjac radi!
jel fakat ovaj moj crko?I jos bitnije , ka je , jel imam sanse da mi ga zamjene ili poprave 4free ?(iam garanciju) ?
Odi u servis i pravi se glup i nemoj reci da ti je bio ustekan dugo...Izvorno postao Gruntovčan
mislim da garancija ne pokriva punjače
a i u garanciji piše da ne odgovara za takva oštećenja nastala nestankom struje itd.
al probaj
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako je crko, nije crko zbog nestanka struje, već zbog njenog ponovnog dolaska....
nikad ne valja ostavljat trafoe u struji bez opterećenja.....
a punjac imas u hgspotu za manje od 100kn. ja svoj imam godinu dana ustekan u struju i nije mi crko![]()
to ti je kad imas vrazji broj postova.
ic cu tam i pravit se bedast da.
zapravo sad mi je bratc posudio punjac,on ima nekakav samsung 330 jel to postoji?
ugl valjda mu netreba ovaj punjac al nisam mogo vjerovat da je tak crko.
punjac ne ide u garanciju.sta god da izmislis nece priznati![]()
Nije crko zbog toga što je stalno uključen u struju. Vjerovatno je kod dolaska struje došlo do skoka u naponu.
Ispravljači ( npr. antenskog pojačala ) su konstantno ukjučeni i ne izgaraju baš tako često.
Malo je blesavo da garancija ne vrijedi i za punjač, on je ipak sastavni dio paketa uz mobitel, ali ipak kod nas je sve moguće.
ako kod nas garancija ne pokriva ekrane onda nece ni punjac.
cak sam cuo negdje da ni flat kablovi za samsung ne priznaju
Flat kablove za Samsung priznaju (bar u Europatradeu) jer je frendici mjesec dana prije isteka garancije crkla kamera na E700 i popravili su joj ga besplatno...
U Mercatoru imaš punjače za mob (tak da valjda ima i za Motorolu) od Hame za kojih 50-60kn...
Bom Chicka WahWah
za tih 50-60 kn ne bi se uopce maltretirao sa garancijom. Ali ponekad je dobro tih 50-ak kuna imati vise u djepu. Pa odluciIzvorno postao PhytoSculpt
ma ok nabavio sam ja punajc od bratica al ono moram mu ga vratit kad tad , iako njemu bas i netreba.
probacu ja ic na garanciju.
probaj , pa ce ti priznati garanciju ko i meni ekran![]()
U Gundulićevoj je Europatrade koliko se sjećam...sigurno je postojao neki razlog zašto garanciju nisu priznali (možda je mob imao ogrebotine, padao, tko zna kaj sve ne)...ali na takve stvari daju garanciju, jer ako im je mob bez crtice na sebi onda ga moraju popraviti...Izvorno postao Router
Kaj se tiče punjača za Motorolu, bolje da probaš prek garancije nekaj srediti jer postoji rizik da ako kupiš neoriginalan punjač, možeš također oštetiti mob...onda ti garancija otpada na cijeli mobitel ak mu se bilo kaj dogodi...
Bom Chicka WahWah
nema beda vrijedi garancija za punjač ak se ne vide vanjska oštećenja i ak nije kabel strgan. i nemoj im ga dofurat onak namotanog divljački.
meni isto bio rikno punjač, otišao u ram3 i odma su mi dali drugi
evo glas ohrabljenja ... jel zna neko di trebam ic uopce za to?inace mob je iz simpa pakeat cini mi se
ram3 ti je na autoputu. znači kreneš od recimo nacionalne i pičiš prema istoku pa negde iza križanja sa radničkom (to je tam di su ono novo sad radili, onaj nadvožnjak) paziš na lijevu stranu i kad vidiš staklenu zgradu usred ničeg to jeto.
ili odeš na www.ram3.hr i tam je karta kak se dolazi
Ma potroši više benzina i vremena na odlaske tamo nego što vrijedi punjač..
Opis ti je na nivou...svaka ti cast...slavonska avenija je to a ne autoput...a onaj negdje nadvoznjak je krizanje Heizelova i slavonske avenije..Izvorno postao tomy81
ma dobro bar se potrudio ... nemoj ga sad napadat , fala tomy , fala jdabic ..
misli mda znam di je to, vjerovatno mogu s dvojkom ili 13sticom tam stic .. nejdem s autom ,stari m iradi prek tjedna.sutra mozda odem.
EDIT
evo koji sam im upit poslo
Dobar dan.evo neki dan m ise jednostavno desilo da punjac vis ne zeli punit moju motorolu e550 .. nece i nece.nabavio sm drugi identicni punjac od bratica i radi ko lud.jel to mogu sredit kdo vas?mob je pod garancijom uredno,a ja nsiam nista dirao po punjacu na svoju ruku.grozi mse struje, FERa i zavojnica![]()
hmm stari m iradi na zitnjaku .. el moze on umjesto mene dat taj punjac na servis?
posaljes starog sa racunom i punajcem.
joj koliko svi poznajete ovaj grad - problem je sto do ram3 pjesice je jako nezgodno doci jer slavonsku nema se gdje prijeci pjesice , nema zebre da se dodje sa desne na lijevu stranu. tek toliko.
điz pa nisam invalid znam prec prek ceste i di nema zebre - pa nema uvjek autiju.
jebate zivim ovdje 20 godina
al vjerovatno cu starog poslat.
u garanciji nigdje izricito ne pise da ne vrjedi za punjac . probat cu.
Bookmarks