Pogledaj moj post od prije par dana - samo ti ponovo pukni FW unutra i stvar rješena, a prije toga jedino možeš probati rebootati sx - (ugasiš, stisneš *pa # i crvenu slušalicu)(*+#+crvena)
evo ovako imam sx1 i totalno je poludio ima par dana. npr. pišem poruku i stisnem broj 3 on mi uđe u kameru, stisnem tipku na joistiku on uđe u video, itd. izvadio sam mu bateriju da se resetira(držao sam je vani cijeli dan) i kad sam ga upalio radio je normalno 20 min i ondao opet.
molim vas reci te mi što bih trebao napraviti, dali da mu stavim novi firmware ili što...
pomoć molim!!!!
hvala unaprijed!
isprike moderatoru na prijašnjem Threadu!!
Pogledaj moj post od prije par dana - samo ti ponovo pukni FW unutra i stvar rješena, a prije toga jedino možeš probati rebootati sx - (ugasiš, stisneš *pa # i crvenu slušalicu)(*+#+crvena)
prije REBOOTa napravi sebi back-up pomocu SDS-a ili MPM-a.............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
to nije reboot , nego formatiranje c diska!! ali to bi moglo pomoci...
maraschino - PTICICA
formatirao sam c disk i opret ništa ista stvar....
jeli mi netko može molim vas reći kako se stavlj FW jer nikako ne uspijevam. skinuo sam siemensov originalni FW i pokrenuo sve OK ali mi nikako ne može prepoznati mobitel.
jeli to treba ugašeni mob upaliti pritišćući istovremeno joistick, i onda se pojavi ona bijela pozadina.
OPROSTITE što vas gnjavim ali zbilja mi je potrebna pomoć!
hvala
Da, ja sam se krivo "odrazio":-) - a to da formatira samo C diska i je razlog zašto su mi ostale java aplikacije unutra...Izvorno postao 3aTmr
evo upute za sluzbeni update - http://www.siemensfreaks.com/NOVI1/htm/temp/sx.htm
i ovdje za winswup - http://www.siemensfreaks.com/NOVI1/h.../sxwinswup.htm
maraschino - PTICICA
hvala puno pokušat ću sada pa ću vam javiti....
pa ja nemogu vijerovati, formatirao sam mu c disk, stavio novi FW, formatirao karticu,.... i opet ista stvar!
jeli možda to neki virus ili.....
Nije virus ako si sve formatirao....
hmmm, mozda imas nekih hardware-skih problema
Postoji opcija da utipkas *#7370#
to bi trebao biti deep reset.
mozda upali
Zadnji uredio Gurth : 24-09-2005 u 18:30
To je kod za formatiranje C: diska, aksicni kaze da je to napravioIzvorno postao Gurth
![]()
hmmm, kako kaze chop, vjerojatno je onda nesto hardware-ske prirode...
maraschino - PTICICA
nevjerujem da je hardwarske prirode jer on meni radi normalno negdje 30min. neko što ga restartam a onda opet poludi.....
jel mozda "poludi" kad pokrenes neku odredenu aplikaciju?
Ako nije to, onda se mozda mob zgrije nakon tih 30min pa popusti neki kontakt??
nema sta drugo biti, ako si stavio dobar FW i pritom si ga formatirao, znaci nema nikakvih stranih aplikacija instaliranih na mobu... A to nije nesto sto stvara probleme i drugima, engo samo tebi (koliko sam ja upoznat), znaci sigurno nije do FW-a, a prije je moguce da je hardware-ske prirode...
maraschino - PTICICA
nemam pojma poslao sam ga jutros prijatelju u siemens da on to pogleda, ja stvarno nemam pojma.....
svejedno puno vam hvala na pomoći!!!
Bookmarks