...svaka čast...pretpostavljam da osobno nisi probao, pa molim da netko ako proba napiše da li je uspio ili, u najgorem slučaju, nije...
Evo buduci da se radi o pretvaranju jedne seriju u drugu (vecu), stavio sam link na vodic ovdje - http://www.siemensfreaks.com/php/cx652cx70.php
maraschino - PTICICA
...svaka čast...pretpostavljam da osobno nisi probao, pa molim da netko ako proba napiše da li je uspio ili, u najgorem slučaju, nije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo veceras bi trebao dobiti na posudbu jedan cx65 ako sve bude ok, pa isprobam osobno...
koliko sam se raspitivao kod decki koji su to napravili, nisu imali problema...
maraschino - PTICICA
Odlicna vijest! Mozda ce se i moci upgrade-ati s65 na CX ili M 75, zbog mp3 aac formata
Jel mi mozes reci od kud vam taj TUTO, odnosno dali je originalna verzija na engleskom?
to ti neće ići!Izvorno postao chop
ova fora paše jer su ova dva mobitela hardverski 99.9% isti!
to sam i mislio... Mislio sam zato jer su radeni na istoj platformi
na zalost originalni tuto nije na engleskom (siemensmania.cz)...
evo da odgovorim eminemu i drugima, sinoc sam sa jednim frendom pokusao ovo na njegovom cx65 i sve je proslo ok... no problemo...![]()
maraschino - PTICICA
...thnx...znači radi... samo reci koji si kabel koristio...
možeš koristiti serijski ili neoriginalni USB...treba ti zbog FFS, inače bi sve ostalo moga s običnim COM x55 kabelomIzvorno postao Eminem
Hvala na odgovoru. Nadam se da ti nece smetati ako to prevedem na engleski i stavim na SMO forum.Izvorno postao 3aTmr
Bas mi je drago da si to isprobao i da radi. Morati cu i ja isprobati na frendovom cx65
ma slobodno, samo obavezno napomeni da je izvorni tekst sa siemensmania.cz
maraschino - PTICICA
sto se promjeni pri tom mijenjanju? dal se nesto poboljsa ili izmjeni? tipa kamera, zvuk, jel meni ostaje isti ili si i on mijenja? nemam iskustva s ovim, a volio bi to napravit, pa me zanima sto se dobiva tim mijenjanjem, ak je nesto sto me ne zanima, necu prckat da nesto ne sj.... jer mi je mob jos pod garancijom. i kako napravit fullflash?
...ma znam to, upoznat sam s kabelimaIzvorno postao Inovator
, al pitam baš koji je ON kabel koristio...
dca510 je kabel...
maraschino - PTICICA
Bookmarks