mozete ovo zalkljucat il tak nes, bimbi mi dogovara na drugom podforumu
a i niste se nes iskazali
![]()
Video capturing sa canon PowerShot S1 Is?
posudio od frenda tu nekakav fotic,ne kuzim se ja bas u canone , al zaniam me jel imakakav softver da ja fino mogu capturati video na komp
on kaze da se nemre, a ja znam da sam ja to radio sa starim jadnim trustom
instaliro sam sve pograme sa dva instalacijka cda koe im e dao , i nista.
ima neki program zove se Video Impression 2
i kad ocu ljepo rec mu da captura video sa fotica ili dv cama ili camcordera onda m ikaze da nema niceg prikopčanog
de pomagajte
e i da ja na foticu izaberem od sveg onog ponucenog "C" stanje . to znaci computer i guess.
mozda je u tom stvar ... za birat imam jos
tv
av
M
C
P
fala foux :d
Pa ti kao da si tek stigao na forum, koliko si istih tema odjednom otvorio... (a znam da i tebe živcira kad netko drugi to napravi).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tek sad vidim ovo ... pa dviej sam otovrio jednu tu jednu u digitalnoj fotografiji , jer kad malo bolje razmislis , di bi ta tema zapravo i trebala ic ?ima bome veze s foticem , ali je cisto stvar softverske prirode.
Na kraju ej ispal oda taj vrazji Canon od 4000 kuna ne podrzava live capturing
Bookmarks