negledam odbojku..... valjd nase trebaju pobijedit vase da bi bile pete... tak sam nest cuo....
Hej,prati li neko od vas ovo prvenstvo? (mislim,ipak,kod vas se igra)
Juce vidim,dok su nase igrale sa nemicama,50-ak gledalaca... veceras igramo sa vama,nadam se vecoj poseti i nravno pobedi
Inace,odbojkasice su moja slaba tacka![]()
Kako se zvase ona vasa,jel Barbala Jelic?Igra li ta jos?![]()
negledam odbojku..... valjd nase trebaju pobijedit vase da bi bile pete... tak sam nest cuo....
.....cute but psycho.....
Pa prvenstvo je tek pocelo... ovo je drugo kolo.Mi smo dobili nemice sa 3:1,a vi ste izgubili od ne znam koga...
to je kod nas? hh ni ja ne pratim uopce. mi smo losi u odbojci
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako ste losi,a na evropskom ste?Ne razumem vas,zar vi pratite samo sportove u kojima ste dobri?
I sta i da ste losi,u zenskoj odbojci se i pored losih rezultata ima sta za pogledati![]()
ja volim gledat odbojku. pogotovo kubanke i talijanke. ni naše nisu loše.![]()
Moj covek!!!Izvorno postao niten
![]()
Gledat ću italiju-rusiju kad bude sad u puli, neznam točno vrijeme, upad mizernih 30kn
edit: šteta pa hrvatska neće igrat tu...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
talijanke su za popapat,ima jedna ,ali ne znam kak je zove...
a ružička(jelić) se vratila samo ovo prvenstvo odigrati,mi smo od rumunjski spuhali,ok samo igrali,samo nismo uigrani....večeras pobijeđujemo
Eeeee,videcemo.... (utakmica pocinje u 18h)Izvorno postao smogovac
![]()
gledo sma jucer , pa ta ruzicka je sama bolej do cjel erumunjske jucer bila , al kaj kad ove ostale nisu bas nes ...
hrvatska dobila 3 : 1
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Di si sad pinokio?
Sto?Pa evo me... da sam se plasio,ne bih ni otvorio ovaj topic!!!Izvorno postao kresoml
Cestitam na pobedi.... bilo mi je drago da je napokon jedna utakmica protekla u fer atmosferi i navijanju.... inace,sto se rezultata tice,SPORT je to,imate pravo tri dana da me zezate :bunny:
Inace,nisam dosao ranije jer su mi dialeri napali komp... bice zla,cak mi je i adware zablokirao na pola ciscenja kompa.... pa jos i BB,pa Barsa... ali,evo jos jednom CESTITAM na pobedi!!!![]()
Pazi da ne bi i BBB upao na komp!!!Izvorno postao Pinocio
![]()
Desifruj.... nije mi bas najjasniji post :bunny:Izvorno postao kresoml
msilm pinocio da više ne trebaš sumnjati u koje prognoze![]()
Ne pratim baš odbojku, al danas sam gledala kako smo razvalili SiCG![]()
HHEEHHEH Barbara Ruzic a lolllll zapaprila vam je sinocIzvorno postao Pinocio
)))))))
da pogodim ...? zbog dobrh guzaIzvorno postao niten
))
![]()
ma kakvi! zbog dobre igre na mreži,afkors!![]()
Izvorno postao niten
aj aj pogledaj me u oci i ponovo to))) hehehheh
oči.malo niže i reću šta god treba.
![]()
Izvorno postao niten
reciii reciiiiii reciiiii stanje na tekucem![]()
![]()
![]()
![]()
nisam ni sumnjao.![]()
nemam tekući,u zlatnim polugama štedim. zasad imam 5 dg.
![]()
Bookmarks