to se najčešće dešavalo kod mene kad sam igrao NFSU online, pa bude full frka, jer neznaš koji si a izgleda kao da protivnik koristi trainera..
Nemam pojma sto je to, otprilike znam da nesmije biti prevelik.
meni je obicno najveci u igrici koju igram, moze li se kako smanjiti???
cak me nekad izbaci sa battlefielda zbog prevelikog pinga...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
to se najčešće dešavalo kod mene kad sam igrao NFSU online, pa bude full frka, jer neznaš koji si a izgleda kao da protivnik koristi trainera..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
jebi ga slaba ti konekcija, tvoj veliki ping moze usporavat drugima igru na netu pa te i zato izbace...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da, zato su mene ponekad samo tako izbacili kad bismo vozili više nas, i imam aDSL..
imam i ja Wireless..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
moze li se kako poboljsati konekcija? ja imam wireless dsl
da,tako da uzmeš jaču brzinu
mojneme batije, eto vidis to nisam znao![]()
Ping baš i nema veze sa brzinom... Ping ukratko govori koliko brzo možeš poslati neku informaciju do servera... Ukoliko imaš jako velik ping i igraš npr. neku pucačinu, dok ti nekog nanišaniš i informacija da si puknuo dođe do servera ta osoba se npr. već pomaknula...Izvorno postao sodom
kako nebi imala veze sa brzinom?
nego kako bi to drukčije nazvo, veča brzina-manji ping.Izvorno postao gog
Ti pod pojmom brzine možeš smatraš propusnost veze, tj. da li recimo možeš skidati 5kB/50kB/500kB u sekundi, a to nema nikakve veze sa pingom. Netko tko ima propusnost 5kB može imati bolji ping od nekoga sa bandwithom od 500kB. Što se ping-a tiče, recimo kabelski internet je puno bolje riješenje od adsl-a, afaik.
Puno toga naravno ovisi i o serveru na kojem se igraš...
znam i ona varira,no kako odgovorit čovjeku na pitanje: može li se kako poboljšat konekcija nego tako da nabavi drugu vezu?!
evo ja cu vam to slikovito objasnit,jer vec 8 mj igram online pa imam nekog iskustva sa pingovima,naime,dobro je gog rekao,ako je server npr u europi sa najslabijim adslom imat ces ping 60-125-tako barem ja imam,ali ako je server u us-ping ce biti i do 250,vecina servera automatski izbacuje igrace sa prevelikim pingom kako nebi laggali igru,ako neznate sta je lagg-lagg je kada tvoj prevelik ping usporava igru drugima-tako da to izgleda kao da imas slow motion.Ako zelis poboljsat ping,moras uzet brzi paket adsla-a ako imas vec dobar paket i imas lagg,pogle si konfiguraciju pc-a,a ako nije ni to onda je spyware ili virusi itd...samo znam da sam igrao battlefield 2 i da skida oko 70 mb-a na sta vremena igre,zato bas nebi preporucao da igrate ako nemate flat rate ili barem 5gb mjesecno...inace ping u bf2 mi je bio 60 na nekom njemackom serveru,igrao sam bez lagga i bilo je super,samo je problem sto malo previse zdere mb-e.Pa eto ekipa uzivajte...
Ma i meni je na bf2 ping oko 90-100, vjerojatno se spajam na neki eu server, jednom mi je bilo 350 i nesto sitno pa me izbacilo i reklo da je dozvoljeni ping 300, ali kad igram americas army onda mi je cca 250. je imas original bf2, meni na demou skida oko 35 mb po satu, bas sam mjerio jedanput. ja imam onaj paket od 386/56 ili koliko vec i 2 gb. a koliki paket ti imas?
ja ima 386/64 i 5gb,naravno da nemam original bf2,imam pirat,mozes igrat na 10-tak servera sa pirat verzijom ^^,uvijek gledaj da se spajas na eu servere
a evo ja narucio bf2 u algoritma pa sam miran, thx
koliko ces para dati za original?prije bi ti preporucio http://www.crovortex.com nego algoritam,jer crovortex ima nize cijene...
vec je naruceno 350kn vidi a vidim da je ista cijena i vamo i tamo...
ok onda,jer kada sam narucivao od algoritma mi je rekao da rvs kosta 250 kn-a,a iz crovortexa sam ga nabavio za 150kn-a...
Najbolje je igrat na domacim serverima ili gdje se koristi internet slican tvome.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
ejjj, kad cu ja to igrat na 56ici....ma AAO je zakon, ping 300=igrivo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ako ti tvoj provider ima neki server tu igraj, najbolje je i cesto ne ulazi u promet, a ping ti je odziv od drugih kompova, neznam bas kako bi ti to definirao, imaš neke programe koji ti možda pomažu, a u CS-u imaš i opciju koja bi trebala smanjiti Ping ali nisam siguran u njenu valjanost
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
evo jucer ja narucio cs:cz,nadam se da ce biti ok,kada t-com ima server za to...btw sada sam trenutno na 768/128 jer mi t-com jos nije promjenio brzinu,ali nadam se da oce...ubrzo..![]()
Bookmarks