d500->sminka i funkcije
6630->funkcije i ogoroman
v3->samo 5mb memorije (tu gubi s ostalim koji imaju mem karticu)
d750i->nisam ljuditelj SE, ali mislim da je jako dobar...
Koji ima bolji display, kameru.
Koji od ova 4 odnosi pobjedu?
Cijene su im gotovo iste![]()
d500->sminka i funkcije
6630->funkcije i ogoroman
v3->samo 5mb memorije (tu gubi s ostalim koji imaju mem karticu)
d750i->nisam ljuditelj SE, ali mislim da je jako dobar...
D750 jer je isti kao K750, samo malo drugacija maska i firmware od T-mobile-a
iPhone 5s 16 GB
Sve mi se čini da se ponavljam. D500 kvalitetna kamera i display, te zvuk, ali ne možeš, recimo mijenjati zvukove za poruke. 6630, jest velik, ali ima također vrlo dobru kameru i uz to je symbian, čije prednosti znamo. D750i odlična kamera, malen, proširiva memorija, a minus bi mu bio... pa to što nije symbianv3 nisam koristio, ali i mene bi zabrinjavala mala i neproširiva memorija, te zato što je toliko tanak, pa nisam siguran kako bi mi sjedio u ruci.
ovako šturo i laički objašnjeno najbolja kamera D750, najbolji dizajn V3, najbolji display V3&&D750...mogućnosti D750. Uloženo/dobiveno D500. Pa ti vidi...Izvorno postao Car
ako ti nije bitan dizajn uzmi 6630, po meni najbolji...
svi su dobri,ne mozes pogrijesiti.
ja bi odmah izbacio v3 i d500 kad bih birao izmedju ovih cetiri. ako si dosad imao neki s60 (symbian) uredaj onda ces vjerojatno znati kakve ti vcelike prednosti nudi 6630 naspram d750i. ako ti symbian nista ne znaci onda uzmi d750i
SAk kad sam si kupovao mob sam studirao pred kompom u potrazi i to par mjeseci, tako da su mi također u užu konkurenciju ušla ova tri moba, zajedno s Z1010 ( neznam zasto on, kreten sam bio, valjda) i odluka je pala na d750i...
I po meni, zbog razloga: malo vise ulozeno : puno vise od normalnog dobiveno
Nadam se da sam pomogao
SE D750.....![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 18-09-2005 u 21:24
.....cute but psycho.....
nema niti jedan dobar razlog da ne uzme d500 i v3.cak je d500 u dosta stvari bolji od k750.
mozda po izgledu, ali po funkcijama nemoze biti. cijena ima je skoro pa ista, a zasto ne uzeti bolje za istu cijenu
Hvala.
Vec sam kupi d750i. Ako neko zna web na kojeme mogu naci softwear od w800i za d750i neka javi na PM. Hvala
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 18-09-2005 u 21:20
...čestitam na kupnji......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks